Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cîțu, anunț important: ”De la 1 iunie vor exista relaxări toți românii, indiferent de…” – VIDEO

Publicat:

Cu doar cateva saptamani ramase pana la 1 iunie, data de la care sunt așteptate masuri de relaxare a restricțiilor impuse de oficiali in lupta contra noului coronavirus, dar și pe masura ce continua, la nivel național, campania de vaccinare impotriva COVID-19, despre care autoritațile vorbesc constant, indeosebi legat de planul privind revenirea la ”normalitatea” […] The post Cițu, anunț important: ”De la 1 iunie vor exista relaxari toți romanii, indiferent de...” - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunț important oficial legat de cardurile de energie

01:45, 24.02.2024 - Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a confirmat ca, in sezonul rece ramas din primavara lui 2024, romanii vor continua sa primeasca sprijin pentru plata facturilor la incalzire și energie. Anunț important legat de cardurile de energie venit de la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale! Romanii…

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.

Anunț important pentru romani! Timp limitat pentru cumparaturi in weekend-uri! Supermarketurile din țara ar putea fi inchise duminica, iar sambata sa aiba program scurt

14:50, 18.02.2024 - Romanii ar putea avea timp limitat pentru cumparaturi in weekend-uri, sau cel puțin asta prevede un proiect de lege depus in Parlament. Duminica, supermarketurile din țara ar putea fi inchise, iar sambata sa aiba program scurt.

Anunt important al CT BUS: Autobuzele liniei 2-43 nu vor mai intra pe o strada din Constanta. Iata care este aceasta

16:05, 09.02.2024 - Atentie, calatori Autobuzele liniei 2 43 nu vor mai intra pe o strada din Constanta. Atentie, calatori Autobuzele liniei 2 43 nu vor mai intra pe o strada din Constanta.Din data de 10 februarie autobuzele liniei 2 43 nu vor mai ajunge in statia Cap Linie Poarta 6, potrivit unui comunicat din partea…

Anunț important pentru romanii care au carduri de energie. Care sunt noile conditii stabilite de Guvernul Romaniei

21:25, 25.01.2024 - Anunț important pentru romanii care beneficiaza de carduri de energie. A fost adopotata de catre Guvernul Romaniei o ordonanța care ii vizeaza beneficiarii sprijinului pentru incalzire. Care sunt noile conditii stabilite de oficiali.

Ministrul Muncii, anunț important pentru romanii care nu și-au primit pensiile in ianuarie

09:40, 15.01.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, noi informații despre data la care pensionarii vor primi banii, lunile urmatoare, dar și ce se va intampla cu veniturile acestora incepand cu luna septembrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?