Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Circa 1.000 de animale dintr-un adăpost  sunt în pericol să moară de foame din cauza crizei coronavirusului

Publicat:

Se intampla la asociatia „” din Galati, acolo unde animalele (in special caini) erau hranite in buna parte pe baza unor intelegeri cu o serie de restaurante. Acum, insa, localurile fiind inchise, totul s-a contramandat. Cei de la asociatie spun ca au mare nevoie de bani pentru a tine lucrurile sub control.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de deținuți au evadat din inchisoare din cauza ploilor torențiale care au distrus imprejurimile din „era coloniala”

14:51, 25.04.2024 - Circa 120 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Nigeria dupa ce ploile torentiale au distrus gardul unitatii, au anuntat joi autoritatile, informeaza AFP. Ploile abundente care s-au abatut miercuri timp de mai multe ore au „devastat” centrul de detentie din orasul central Suleja, in apropiere…

Peste 70% dintre angajații din intreaga lume, in pericol din cauza schimbarilor climatice

17:35, 22.04.2024 - Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM).

Halucinant! Un influencer și-a lasat bebelușul sa moara de foame! Il „hranea” doar cu „lumina soarelui"

16:15, 19.04.2024 - Un barbat care promoveaza un stil de viața vegan și raw pe rețelele de socializare și-a lasat bebelușul in varsta de o luna sa moara de foame. L-a hranit doar cu „lumina soarelui”.

Crima șocanta la Galați. Un barbat a fost ucis de cumnatul sau din cauza unei sume de bani

07:05, 22.03.2024 -  Crima a avut loc intr-un cartier de la marginea orașului Galați. Barbatul de 40 de ani venise in vizita la cumnatul sau. La scurt timp, intre cei doi ar fi izbucnit un scandal care a escaladat. Agresorul și-a ieșit din minți și și-a injunghiat cumnatul. De fața a fost și mama barbatul care a inceput…

Tanarul drogat din Galați, care și-a injughiat parinții, va fi eliberat. Locuitorii se simt in pericol din cauza lui

14:20, 20.03.2024 - Tanarul drogat din Galați, care și-a injunghiat parinți și le-a pus viața in pericol, urmeaza sa fie eliberat. Locuitorii din oraș, și mai ales vecinii lui, sunt ingrijorați de ce s-ar putea intampla, avand in vedere cat de periculos este pentru siguranța lor.

Mama care și-a lasat copiii sa moara de foame și de frig. A asistat impasibila la suferința sfașietoare a propriei fetițe

13:15, 07.03.2024 - O femeie a fost condamnata la inchisoare dupa ce s-a descoperit ca nu le asigura copiilor sai hrana de care aveau nevoie si nici caldura in locuinta pe timpul sezonului rece. In plus, a ieșit la iveala ca și-a oparit accidental fetița de trei ani și nu a anunțat medicii, deși copila suferea cumplit.

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.

Incendiu intr-un bloc din Galați, din cauza unei prize defecte. Locatarii s-au evacuat

15:50, 13.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de luni spre marți, 12/13 februarie 2024, in orașul Galați. Locatarii s-au evacuat din bloc și au facut noapte alba. ISU Galati a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajari de fum pe intr-un bloc de pe strada Traian Vuia din orașul Galați.…


Ce parere ai despre aceasta stire?