Ciorbă de porc ardelenească
Publicat:Ingrediente 500 gr carne porc (pulpa sau piept de porc daca o doriti mai grasa) 70 gr orez 1 morcov mare 1 ceapa mare 1 bucata telina 1 bucata pastarnac 1 radacina mica patrunjel 1 /2 ardei gras 200 ml smantana 1 lingura rasa faina 1 lingura buna de tarhon tocat 1/4 legatura patrunjel sucul de la 1/2 lamaie (sau otet) 2 linguri ulei sare, piper Preparare Se taie carnea de porc cubulete si se pune la fiert, la foc mediu, pentru 45 minute in 2 l apa rece. In primele 15 minut (...)
Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…
Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Stiri pe aceeasi tema
"Gospodina poate face ciorba buna cu ingrediente puține". Declarație bizara a unui consilier al premierului despre spitalele in colaps
07:05, 16.04.2024 - Avertisment fara precedent al Colegiului Medicilor din Romania. In exclusivitate pentru Digi24, șeful instituției spune ca 3 din 10 spitale din țara mai au bani doar pentru salarii, nu și pentru tratarea pacienților. Daniel Coriu spune ca aceste spitale, și vorbim despre zeci, au ajuns doar niște instituții…
Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?
18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie! Articol…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Rețeta perfecta pentru post: Ciorba de ștevie acrita cu zeama de varza
16:00, 22.03.2024 - Ștevia, ingredientul principal al acestei ciorbe, are numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului ridicat de antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Este cunoscuta pentru proprietațile sale antiinflamatoare, fiind benefica pentru sistemul cardiovascular și combaterea bolilor cronice.…
Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie
11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…
Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie
10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…
Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas
13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…