Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciolacu taie în carne vie: Conducerile ANAF și vămilor vor fi demise/ Surse

Publicat:

declanșeaza revoluția in sistemul bugetar. Dupa ce luni de zile a somat conducerea ANAF sa se puna pe controale și sa creasca incasarile la bugetul de stat, Ciolacu trece la demiteri.Conducerea ANAF și a vamilor va fi demisa, iar noile numiri nu se vor mai face prin algoritm politic. Mai mult, și la Ministerul de Finanșțe urmeaza restructurarea structurilor de conducere.

 

 

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Din Dubai, Ciolacu anunța reorganizarea ministerelor. La MAE, consulatele se vor redimensiona in funcție de preferințele de vacanța ale romanilor

14:50, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunța redimensionarea reprezentanțelor și consulatelor. El da ca exemplu Dubai, unde „acum 20 de ani veneau doi romani, intre timp vin 100.000”: „Nu-i normal sa reasezam lucrurile?”. „Toate ministerele, conform legii in vigoare, se reorganizeaza, inclusiv Ministerul de Externe.…

Marcel Ciolacu taie in carne vie: șeful Guvernului anunța reorganizarea MAE

22:45, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentantilor comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca prin noua reorganizare consulara preconizata la Ministerul de Externe autoritatile de la Bucuresti urmaresc sa se ridice la nivelul asteptarilor romanilor din afara granitelor.

Ciolacu crede ca Iohannis are șanse la conducerea NATO

17:46, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu crede ca președintele Klaus Iohannis are șanse și argumente puternice pentru a fi ales noul secretar general al NATO, subliniind ca premierul demisionar al Olandei, Mark Rutte are deja vot negativ din partea Ungariei.

Marcel Ciolacu taie in carne vie: anunțul care provoaca cutremur in sistemul bugetar/ VIDEO

15:00, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat ca nu-l intereseaza faptul ca suntem in an electoral, iar reforma bugetara pe care a pornit-o o va duce la capat cu orice risc. Ciolacu a precizat ca este nevoie de o curațenie in aparatul bugetar, dar și de o reașezare a sistemului fiscal. ”Exclus! Nici vorba…

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Lista PNL pentru europarlamentare, votata de conducerea partidului. Cine prinde locuri „eligibile” SURSE

16:00, 21.03.2024 - Conducerea PNL a votat primele zece nume de politicieni liberali care se vor regasi pe lista comuna cu PSD, primul fiind Rareș Bogdan, iar pe poziția a zecea fiind Mara Mareș, susțin surse liberale.

Marcel Ciolacu a discutat cu delegația FMI și le da o veste uriașa pensionarilor (Surse)

12:41, 01.02.2024 - Delegația Fondului Monetar Internațional a venit la București, iar in spațiul public s-a vehiculat ipoteza ca ar putea solicita Guvernului sa franeze creșterea pensiilor.Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu cei de la FMI, le-au fost prezentate datele, iar aceștia s-au convins ca noua Lege a Pensiilor…

Conducerea PNL, mandatata sa poarte negocieri pentru comasarea alegerilor SURSE

13:40, 31.01.2024 - Conducerea extinsa a PNL a votat in unanimitate ca liderii partidului sa poarte negocieri cu PSD pe tema comasarii alegerilor, susțin surse din interiorul PNL, nefiind o cerința expresa privind care dintre scrutine sa fie comasate.


Ce parere ai despre aceasta stire?