Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă privind prezidențialele: Avem o competiție de scris cărți. Nu particip la ea

Publicat:
Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă privind prezidențialele: Avem o competiție de scris cărți. Nu particip la ea

Presedintele PSD, , a declarat luni ca dupa alegerile locale de luna viitoare va anunța decizia privind candidatura la prezidentiale. „Pana atunci, avem o competitie, momentan, de scris carti. Nu particip la ea!”, a mai replicat Ciolacu, facand aluzie la anuntul presedintelui PNL, , de a-si lansa in luna iunie prima carte.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, despre alegerile prezidentiale: Este nevoie ca PNL si PSD sa vina fiecare cu propriul candidat

07:35, 17.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat ca este nevoie ca PNL si PSD sa vina cu propriii candidati la alegerile prezidentiale. El spune ca este normal ca Marcel Ciolacu sa candideze din partea PSD.

VIDEO Ciolacu a aparut la conferința PSD intr-un tricou cu mesaj ironic la adresa liberalilor

14:00, 14.06.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a susținut vineri, la finalul ședinței largite a conducerii partidului, o conferința de presa imbracat intr-un tricou care scoate in evidența unul dintre cele mai usturatoare eșecuri inregistrare de liberali la locale, pierderea președinției Consiliului Județean Suceava.

Ciolacu l-a ironizat pe Ciuca: „Avem o competiție, momentan, de scris carți. Nu particip la ea!”

18:40, 27.05.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat pe Nicolae Ciuca, atunci cand a fost intrebat despre candidatura la prezidentiale. „Avem o competiție, momentan, de scris carți. Nu particip la ea!”, a spus liderul social democraților.

Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: E o competiție, momentan, de scris carți. Nu particip

18:16, 27.05.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca o decizie cu privire la candidatura la alegerile prezidențiale va fi luata dupa 10 iunie: „Pana atunci, avem o competiție, momentan, de scris carți. Nu particip la ea”.

Ciolacu: ”Avem o competiție de scris carți. Nu particip”

17:46, 27.05.2024 - Premierul a anunțat! Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca va vorbi despre candidatul PSD la alegerile prezidentiale dupa alegerile din 9 iunie. Acesta a spus ca nu participa la competitia „de scris carti” facand aluzie la anuntul facut de presedintele PNL , Nicolae Ciuca, privind lansarea unei carti…

Ciolacu: Nu o sa accept ca activitatea Guvernului sa fie coordonata și decisa in totalitate intr-o coaliție politica. Momentan avem o competiție de scris carți. Nu particip la ea

14:21, 27.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit despre divergențele cu liberalii, luni, in cadrul unor declarații de presa, și a subliniat ca nu va accepta „ca activitatea Guvernului sa fie coordonata și decisa in totalitate intr-o coaliție politica”. Intrebat despre faptul ca liberalii susțin ca nu…

VIDEO Marcel Ciolacu, ințepatura pentru Nicolae Ciuca: Avem o competiție de scris carți. Nu particip la ea!

12:51, 27.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost intrebat daca va fi candidatul PSD la prezidențiale, in contextul in care liberalii il anunța pe Nicolae Ciuca drept candidat. Ciolacu a raspuns cu o ironie pentru Nicolae Ciuca, cel care a scris o carte, inainte de a candida la prezidențiale, pe modelul Klaus Iohannis.


Ce parere ai despre aceasta stire?