Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocea, supărat pe Mihai Weber

Publicat:

, primarul comunei Bustuchin, și-a depus candidatura pentru un loc in lista PSD la alegerile parlamentare. Primarul vede competiția din partid ca pe o normalitate insa sugereaza ca aceasta normalitate ar putea sa nu dureze tocma...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Agriculturii despre rachetele antigrindina care i-au suparat pe fermieri: poluarea e minora

16:20, 15.04.2024 - In urma protestelor spontane demarate luni de fermieri fața de efectele sistemelor antigrindina, Ministerul Agriculturii a ținut sa precizeze ca poluarea produsa de utilizarea lor este minora.

Mireasa - Capriciile iubirii. Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platou! Concurenta, emoționata: „Chiar m-am suparat...” / VIDEO

23:50, 20.03.2024 - Moment emoționant in ediția de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii! Familia Cristinei a facut o vizita surpriza in platoul de televiziune. Concurenta s-a bucurat mult sa ii revada pe cei dragi. Iata cum a reacționat.

Digitalizare in 11 spitale din Timiș, cu fonduri PNRR. Alfred Simonis: „Dezvoltarea sistemului informatic este normalitate”

22:05, 06.03.2024 - O veste foarte buna pentru sistemul sanitar timișean vine de la București. Deputatul social-democrat Alfred Simonis a anunțat, miercuri seara, ca 11 unitați sanitare din Timiș au fost incluse pe lista pentru finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR).

Nicușor Dan suparat dupa ce bugetul Capitalei a fost respins a doua oara, de Consiliul General: Invit consilierii la responsabilitate!

19:21, 06.03.2024 - ​​​​​​​Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a lansat miercuri un apel la responsabilitate, dupa ce proiectul de buget al municipalitatii a fost respins pentru a doua oara de Consiliul General.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

”Lacuna” lui Nicușor Dan. Rascumpararea e de 60%, nu de 10%

18:35, 04.02.2024 - Nicusor Dan, a acuzat, duminica, o „lacuna legislativa” in ceea ce priveste modul in care se realizeaza exproprierile. Primarul general al Capitalei  subliniaza ca, in prezent, suma cu care este rascumparat un spatiu verde nu tine cont de suprafata construibila a terenului. Suma cu care este rascumparat…

Primarul din Botoșani s-a autosuspendat din PSD. „Am urmat regulile de integritate institute in partid”

14:30, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat vineri ca s-a autosuspendat din PSD, dupa ce procurorii DNA l-au pus sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat ca a aranjat un concurs de angajare la primarie.

Cum iși bate joc primarul Paval de banii de la Guvern: baza sportiva in mijlocul unei baltoace (FOTO)

00:45, 01.02.2024 - BAZA SPORTIVA LACUSTRA… Cand primarul Vasile Paval a anunțat la Vaslui ca pe locul unde se facea balciul de Sfanta Maria va fi o moderna baza sportiva cu terenuri sintetice, nimeni nu se aștepta ca aceste construcții vor fi lacustre. Cum vremea se desprimavareaza și inca temperaturile sunt cu minus,…


Ce parere ai despre aceasta stire?