Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinema in aer liber la Timisoara

Publicat:

Tatal fantoma Scris de - Timisorenii au parte vreme de sase seri de filme proiectate pe cel mai mare ecran gonflabil din Romania: soseste in ! Accesul publicului la Cinema in aer liber este…liber.

In perioada 31 iulie-05 august, in fiecare seara, incepand cu orele 21:30, si invita publicul timisorean in , la proiectii de film in aer liber.

aduce in Romania un concept popular peste hotare, “Cinema in aer liber”,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magia circului ajunge in cartierele din Timișoara: ateliere de jonglerii, acrobații și reprezentații inedite

18:36, 07.05.2024 - Timișorenii sunt invitați la o serie de evenimente și acțiuni culturale in perioada 9 mai - 28 iunie. Acestea sunt organizate de Școala de Circ din Timișoara in cadrul proiectului „INSPIR. Impuls in cartiere”.

Distracții mari pentru cei mici in Durau Park!

14:15, 03.05.2024 - Durau Park va invita sa sarbatoriți Paștele in aer liber, oferindu-le celor mici, dar și dumneavoastra, cateva ore de relaxare și distracție in aer liber. Principala atracție de luni, 6 mai, cea de-a doua zi de Paște, va fi evenimentul de tip vanatoare de oua (30 de minute-1 ora), destinat copiilor…

Timișorenii vor putea admira peste 100 de mașini de epoca, la Retroparada Primaverii din Piața Unirii

11:40, 18.04.2024 - La sfarșitul acestei saptamani, proprietarii mașinilor de epoca iși dau din nou intalnire la o noua ediție a Retroparadei Primaverii. Evenimentul va avea loc in Piața Unirii din Timișoara.

FOTO. Expoziție dedicata venirii primaverii, la Centrul pentru Cultura și Arta al Județului Timiș

19:30, 13.04.2024 - Elevii de la cercurile Palatului Copiilor din Timișoara dar și de la Clubul Copiilor din Jimbolia au pregatit o expoziție speciala, dedicata venirii primaverii. Timișorenii sunt chemați luni, 15 aprilie, la Centrul pentru Cultura și Arta al Județului Timiș, la vernisajul expoziției „Portretul Primaverii”.

Investigatii URO-CT gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara

09:56, 02.04.2024 - Timisorenii si nu numai pot efectua URO-CT sau urografia prin tomografie computerizata, o investigație medicala imagistica folosita pentru a evalua tractul urinar al unei persoane, in mod gratuit la Spitalul „Victor Babes”. Realizarea unei asemenea evaluari imagistice se recomanda in cazul unor afecțiuni…

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țara: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

12:10, 27.03.2024 - Salariile sunt atat de bune și chiriile atat de accesibile in raport cu acestea incat Timișoara este orașul mare din Romania unde oamenii lasa cei mai puțini bani pentru a-și plati o locuința inchiriata in care sa locuiasca. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor…

Despre importanța accesului la informații și resurse in mod liber, la un atelier UPT

16:00, 08.03.2024 - Universitatea Politehnica din Timișoara este gazda unui atelier internațional, centrat pe știința și resursele educaționale disponibile. Profesori universitari, cercetatori și studenți, cu toții dezbat importanța lor atat in cercetare, cat și in viața de zi cu zi.

Liber la vizite in Spitalul Județean. Care sunt excepțiile

08:25, 21.02.2024 - Este din nou permis accesul aparținatorilor in cea mai mare unitate spitaliceasca din județ, precum și la secțiile exterioare ale Spitalului Județean de Urgența Buzau. Excepție fac secțiile ATI, Pediatrie, Neonatologie și Compartiment ATI-OG, unde raman valabila restricția. Accesul vizitatorilor in…


Ce parere ai despre aceasta stire?