Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine va câştiga Campionatul Mondial de Fotbal 2018? Ce spun bookmakerii? Dar inteligenţa artificială?

Publicat:

  Care va fi echipa castigatoare a de Fotbal din Rusia din acest an? Fiecare dintre noi are propria echipa favorita si doar pe 15 iulie vom afla cu adevarat cine va ridica cupa spre cer. Un grup de cercetatori de la Universitatea din Dortmund, Germania, a pus la punct un algoritm bazat pe inteligenta artificiala pentru a afla dinainte cine va castiga.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțare de 4,5 milioane EUR pentru un startup de inteligența artificiala lansat de un IT-ist roman cu doctorat in Germania

07:55, 02.05.2024 - Un programator roman, care și-a luat doctoratul in Germania, a lansat un startup IT ce dezvolta tehnologii de inteligența artificiala pentru fabrici, iar dupa doi ani compania obține o finanțare de capital de risc de 4,5 milioane EUR de la investitori berlinezi.

CEO-ul Google News compara inteligența artificiala cu un meci de fotbal: „Suntem abia in primele 5 minute” ale jocului

22:45, 18.04.2024 - Shailesh Prakash, directorul general al Google News, a recunoscut joi ca modelele actuale de inteligența artificiala „nu sunt in niciun caz perfecte”, dar „fac progrese rapide”, la cateva saptamani dupa ce grupul american a suspendat un instrument pentru inexactitați istorice, potrivit AFP.

El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica și inteligența artificiala din Italia

15:31, 05.04.2024 - Mihai Dragușanu, un cercetator originar din Piatra Neamț și in prezent asistent universitar la Universitatea din Siena, regiunea Toscana, a fost distins cu premiul ”Cel mai promițator cercetator in robotica și inteligența artificiala” din Italia.

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Rusia folosește tehnologie deepfake cu inteligența artificiala pentru a „pacali experții” și pentru a ținti țari instabile politic

11:10, 14.03.2024 - Agențiile de informații din SUA colaboreaza pentru a evalua amenințarile globale, de la statele necinstite la noile tehnologii terifiante. Totul se regasește intr-un raport numit Evaluarea anuala a amenințarilor, care analizeaza anul viitor.

Inteligența artificiala creaza vinuri in Moldova: O bautura revoluționara, expusa la o expoziție din Germania

12:00, 11.03.2024 - Un vin moldovenesc, creat cu inteligența artificiala a fost expus la o expoziție din Germania. „Chelaris este o fuziune intre patrimoniul viticol secular al țarii și cele mai avansate tehnologii”, menționeaza Ministerul Agriculturii.

LIVE TEXT | Razboi in Ucraina. CEC-ul rus refuza a-l inregistra drept candidat la alegeri pe singurul candidat la președinția rusa care este in mod deschis anti-razboi. Rusia are o rețea neuronala de inteligența artificiala pentru drone

07:35, 13.02.2024 - Compania rusa de soft Hardberry-Rusfaktor a proiectat rețeaua neuronala de inteligența artificiala „Naka”, care permite dronelor sa identifice și sa localizeze automat obiectele. Software-ul „Naka” poate funcționa pe toate tipurile de drone și identifica automat tipurile de echipamente inamice.

Italia isi va incheia pregatirile pentru EURO 2024 cu un meci impotriva Turciei, in iunie, la Bologna

16:20, 08.02.2024 - Nationala de fotbal a Italiei, campioana europeana en-titre, isi va incheia pregatirile pentru EURO 2024 (14 iunie-14 iulie) cu un meci impotriva Turciei, pe 4 iunie, la Bologna, a anuntat joi Federatia italiana de fotbal (FIGC), scrie AFPAceasta intalnire va avea loc cu trei zile inainte de termenul…


Ce parere ai despre aceasta stire?