Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt ispitele masculine de la Insula Iubirii 2023. Unul dintre băieți a participat și la Chefi la cuțite

Publicat:

va avea premiera pe 22 si 23 iunie si va fi difuzat in fiecare joi si vineri, de la 20:30, pe Antena 1 si AntenaPLAY aduce in atentia telespectatorilor 10 ispite feminine si 10 ispite masculine gata sa demaste cele mai ascunse trairi ale concurentilor.Confruntati cu ispita in cea mai puternica si irezistibila forma a ei si expusi celor mai dulci si mai primejdioase provocari, noi cupluri au calatorit mii de kilometri departare ca sa-si puna la incercare iubirea si relatia. 20 de ispite mai provocatoare ca oricand si zeci de camere de filmat, atente sa nu lase nimic sa treaca neobservat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum explica Romeo Vasiloni zvonul ca ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit dupa ce s-a afișat cu o blonda in pat: ”Ma atrage...” / VIDEO

00:15, 01.05.2024 - Romeo Vasiloni a pus pe jar Internetul, dupa ce s-a afișat in pat alaturi de o blonda! S-a spus ca ar fi vorba despre Iamina Halas, dupa ce fanii au observat mai multe asemanari intre imagini. Iata cum explica fosta ispita de la Insula Iubirii zvonurile și ce se intampla intre el și Iasmina Halas.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Chefi la cuțite, 19 martie 2024. Tatiana Gaman este rusoaica ce l-a „cucerit” pe chef Alexandru Sautner cu farmecul ei. Ce a gatit

21:15, 19.03.2024 - Tatiana Gaman se numara printre concurenții care au trecut pragul noului sezon Chefi a cuțite in ediția 2 de pe 18 martie 2024. Aceasta a reușit sa-i impresioneze pe chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki cu preparatul sau reinterpretat.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Confruntare incendiara Traian Basescu - Alexandra Pacuraru: "Spovedania" care cutremura statul paralel: cum a caștigat, de fapt, alegerile - „Ați fost Petrov?/DA!”

15:51, 24.02.2024 - Sub presiunea intrebarilor incisive referitoare la Statul Paralel, relațiile cu Elena Udrea și Monica Macovei, precum și implicarea lui Florian Coldea, șeful spionilor, in evenimentele politice, Traian Basescu a trebuit sa-și aduca argumentele și sa-și apere pozițiile. Conversația a escaladat rapid,…

Ce se intampla intre Claudia Florescu de la Insula Iubirii și ispita Vlad Ghermanescu? Ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului / FOTO

16:35, 23.02.2024 - Claudia Florescu de la Insula Iubirii a ridicat semne de intrebare in randul urmaritorilor sai de pe rețelele sociale, in urma cu puțin timp, dupa ce a postat o fotografie alaturi de ispita Vlad Ghermanescu? Iata ce se intampla intre ce doi și ce mesaj i-a transmis fosta concurenta barbatului!

Claudia Patrașcanu a lansat cea mai recenta piesa. Ce frumos canta și ce spectaculos arata artista in videoclip / VIDEO

11:30, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu le-a promis fanilor o surpriza inainte de Ziua Indragostiților și s-a ținut de cuvant. Artista a lansat cea mai recenta piesa, intitulata sugestiv „Inimi”, in care a facut senzație, alaturi de Daniel Mihai, fosta ispita de la Insula Iubirii.

Reacția lui Florin Dumitrescu dupa ce a fost acuzat de o clienta ca a neglijat-o in restaurantul unde a gatit: „Nu ințeleg ce ai de caștigat”

11:55, 06.02.2024 - Florin Dumitrescu a facut primele declarații dupa ce a fost acuzat ca la restaurantul la care a gatit de curand o clienta l-a acuzat ca a neglijat masa ei. „Am vorbit cu aproape toata lumea”, susține bucatarul, in explicațiile pe care le-a dat pe Instagram. Dupa ce și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?