Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine monetizează pandemia (Opinie)

Publicat:

Imi permit ca, intr-un prim demers editorial pe aceasta tema, sa explic un mecanism pe cat de simplu, pe atat de infernal. Cum anume sunt valorificați, prin monetizare, morții și infectații? Și ce sume colosale sunt caștigate de unii pe seama victimelor pandemiei? Prin ce mecanisme?

In pregatirea valului 4 al pandemiei, va rog sa va amintiți ca se discuta la fel de intens ca și acum despre testarea in masa a populației. Un deziderat mai vechi al tuturor specialiștilor și cetațenilor cu capul pe umeri. Din toate statele lumii. Și, evident, și din Romania. Și s-a discutat degeaba. La fel…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Baronul Lamborghini' și valoarea cuvantului domnului general Nicolae Ciuca – președintele Senatului și liderul PNL (OPINIE)

14:00, 25.04.2024 - Vremea baronilor nu a apus in Romania, exista și este mai luxoasa și sofisticata ca oricand! Iulian Dumitrescu, supranumit „Baronul Lamborghini”, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean. Nu ar fi nimic in neregula cu acest anunț, daca nu am ține cont de faptul…

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Irina Giurgiu, opinie ferma in privința lui Dragușin și Moldovan: „Nu joaca la club? Nu e corect pentru ceilalți ca ei sa fie selecționați tot timpul”

12:20, 29.03.2024 - Irina Giurgiu (32 de ani), prima femeie cu Licența Pro din Romania, a vorbit in emisiunea „La feminin” despre echipa naționala de fotbal a Romaniei și despre fotbaliștii romani pe care ii admira. Irina a raspuns provocarii GSP și a dezbatut subiectul primaverii: merita sau nu jucatorii care evolueaza…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „1.000 cele mai mari companii din Romania - uitați-va bine la ele. Din taxele, impozitele și contribuțiile platite (sau nu) de aceste companii se construiesc (sau nu) școli, spitale și infrastructura”

15:05, 23.03.2024 - Cand vezi astfel de rezultate bune și astfel de traiectorii stelare in vremuri atat de tulburi te intrebi, din nou, de ce avem deficit bugetar, deficit de cont curent, deficit de balanța comerciala și suntem indatorați pana la stranepoți?

„Generațiile pandemiei” se apropie de examenele finale: prognoza sumbra dupa simulari. „Au trecut prin semnificative secvențe de invațamant intrerupt”

14:05, 20.03.2024 - Unul dintre județele cu pretenții la examenele de maturitate a inregistrat o prabușire a nivelului de pregatire a elevilor fața de 2023. Doar 2.372 de elevi din cei 5.075 inscriși in Iași la simularea pentru bacalaureat au reușit sa promoveze, un procent de 46,7%, comparativ cu 63,59% in 2023. Deși…

Date provizorii: Salina Turda, profit in creștere cu peste 65%, in 2023, comparativ cu anul 2019, primul de dinaintea pandemiei

13:05, 06.03.2024 - Comparativ cu ultimul an dinaintea pandemiei (2019), cifra de afaceri a societații Salina Turda SA (acționar unic: Municipiul Turda) a crescut cu peste 45% in anul 2023 (date provizorii), deși numarul mediu de angajați a scazut de la 148 la 128 de persoane, conform unor date prezentate de ziarul JURNAL…

Nu doar in Romania - Elevii se descurca tot mai greu la matematica. De vina e considerata pandemia

07:30, 06.03.2024 - Copiii din familiile cu venituri mici din Anglia sunt mai in urma la matematica decat erau inainte de pandemie, potrivit unui studiu. Decalajul de performanța la matematica pentru elevii defavorizați din școlile primare a crescut de la o medie de 6,9 luni la 8,7 luni, potrivit studiului realizat…

Romania educata, in ”era” corecturii digitalizate. Au pus carul inaintea boilor?

10:30, 05.02.2024 - Romania educata e in fața unui nou experiment. Este primul an in care profesorii de gimnaziu vor face corectare digitalizata. Anul trecut, metoda s-a aplicat la sesiunea de toamna a Bacalaureatului.  Pandemia a adus o privire reticenta privind corectura digitala. S-au  cumparat laptopuri,  calculatoare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?