Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este soția artistului Mihai Mărgineanu. Cântărețul face dezvăluiri: ,,Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele"

Publicat:

Cine este soția actorului din Las Fierbinți. este cunoscut pentru piesele lui și pentru rolul sau in ,,Las Fierbinți". Dupa apariția lui in serial, fanii lui au vrut sa afle cine este soția lui, dar și mai multe detalii despre acesta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jean Gavril a devenit tata pentru a doua oara. Primele imagini cu fiul artistului și al Biancai: „Bun venit in familia noastra!”

14:35, 11.05.2024 - Soția lui Jean Gabril a nascut un baiețel. Acum, artistul este tata și de fata și de baiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! a publicat un videoclip cu toata familia.

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Constantin Enceanu și soția, probleme cu legea! De ce trebuie sa se prezinte cei doi in fața judecatorilor

22:51, 27.02.2024 - Constantin Enceanu și Angelica, soția acestuia, probleme cu legea. De ce sunt chemați cei doi parteneri in fața magistraților in calitate de "parați". Cantarețul mai are un proces pe rol, dupa ce a decis sa dea in judecata „ Ansamblul Maria Tanase” din Craiova, condus de colega sa, Niculina Stoican.

Ce nu face Jorge pentru familia sa! Ipostaza in care a fost surprins cantarețul, alaturi de soția și copiii sai, in urma cu puțin timp / PAPARAZZI

23:45, 24.02.2024 - Ce nu face Jorge pentru familia sa! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni altul decat cunoscutul cantareț de la noi. Iata ipostaza in care a fost surprins, de aceasta data, Jorge de catre paparazzii SpyNews.ro, cand credea…


Ce parere ai despre aceasta stire?