Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este și cum arată acum prima soție a lui Nicolae Guță, Mariana Negrea FOTO

Publicat:

Celebrul cantareț de manele, Nicolae Guța a avut mai multe soții de-a lungul vieții. Cu prima soție, artistul a avut cinci copii. Iata cine este și cum arta prima soție a lui Nicolae Guța. Cine este și cum arata prima soție a lui Nicolae Guța Manelistul Nicolae Guța este unul dintre cantareții controversați din showbiz. […] The post Cine este și cum arata acum prima soție a lui Nicolae Guța, FOTO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Pepe, deranjat de ce se spune despre fosta sotie. Cine ar fi noul iubit al Ralucai Pastrama: „Nu imi doresc sa imi pun familia intr-o lumina proasta”

14:35, 20.03.2024 - Pepe a rabufnit pe rețelele de socializare, dupa ce au aparut cateva informații publice despre fosta lui soție, Raluca Pastrama. Celebrul artist a precizat, clar și raspicat, ca nu vrea sa mai fie asociat cu mama fetițelor sale. Iata declarațiile acestuia! Pepe, declarații taioase la adresa Ralucai…

Pepe vrea sa fie lasat in pace! Artistul cere sa nu mai fie asociat cu fosta lui soție: „Pe la școlile copiilor...” / VIDEO

18:11, 19.03.2024 - Pepe iși dorește sa fie lasat in pace! Celebrul cantareț nu s-a mai putut abține și a facut un apel catre presa. Artistul cere sa nu mai fie asociat cu fosta lui soție in articole. Ce videoclip a postat prezentatorul pe o rețea de socializare.

Neurochirurgul Leon Danaila a primit, la Arad, cea mai inalta distincție eparhiala. Momente emoționate pentru celebrul medic FOTO

09:40, 12.03.2024 - Renumitul neurochirurg Leon Danaila s-a aflat la Arad unde a fost elogiat atat de Biserica Ortodoxa, cat și de Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș”, in cadrul evenimentului „Un om, un destin, o viața”

Horia Moculescu susține ca Mariana are datorii la el. Neințelegerile continua la 20 de ani de la divorț: „Nu pot sa cred cat tupeu are”

10:45, 05.03.2024 - Mariana și Horia Moculescu au divorțat in urma cu 20 de ani, insa neințelegerile dintre cei doi nu s-au incheiat nici in ziua de astazi. Compozitorul susține ca fosta soție are sa-i dea inapoi o anumita suma de bani.Celebrul compozitor marturisește ca fosta lui soție a plecat din casa in care au locuit…

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…

(P) Spectacolul Lord of the Dance 2024 este vandut in proporție de 50%

11:30, 15.02.2024 - Celebrul spectacol de dans irlandez, Lord of the Dance revine la București pe 21 mai 2024, cu un nou concept - „Lifetime of Standing Ovations”. Inspirația pentru noul concept vine de la publicul insuși.

Cuvinte cheie:

celebrul sotie mariana negrea

Ce parere ai despre aceasta stire?