Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine a moștenit averea Denisei Răducu. Ce s-a întâmplat cu vila regretatei artiste: „Locuința are șase camere”

Publicat:

Cine a moștenit averea , dar și ce s-a intamplat cu vila regretatei artiste, la aproape cinci ani de la decesul acesteia. Casa ar fi fost amenajata exact cum și-a dorit cantareața de manele inainte de a fi rapusa de nemiloasa boala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salman Khan, victima unor criminali periculoși. Ce s-a intamplat cu starul de la Bollywood

18:40, 18.04.2024 - Salman Khan, celebrul actor din India, a fost victima unor atacatori periculoși. Totul s-a petrecut duminica, pe 14 aprilie, cand mai mulți criminali ce aparțin unei grupari religioase au tras focuri de arma in casa vedetei de la Bollywood, noteaza click.ro. Locuința lui Salman Khan, aflata in cartierul…

Ce s-a intamplat cu averea regretatei Ileana Ciuculete, dupa 7 ani de la moartea interpretei?

19:55, 14.03.2024 - Dupa moartea artistei, atenția s-a indreptat și catre averea pe care a lasat-o in urma.Potrivit unor surse apropiate familiei, moștenirea Ilenei Ciuculete a devenit subiect de disputa intre cei apropiați, cu fiii sai, Cristian și Mugurel Sfetcu, fiind implicați intr-un proces indelungat pentru stabilirea…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.

Cum gasești locuința perfecta din oferta de apartamente cu 4 camere in București

13:10, 06.03.2024 - Daca ai in plan sa achiziționezi un apartament nou pentru familia ta, cu siguranța te intrebi deja cum sa alegi locuința potrivita. Bineințeles, exista trei criterii importante de care trebuie sa ții cont: prețul, localizarea și numarul de camere. De exemplu, pentru o familie cu copii, o locuința cu…

Declarațiile dureroase ale vecinilor lui Mile Povan. Ce s-a intamplat in locuința artistului. Cantarețul a murit fulgerator

15:05, 29.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața in mod fulgerator la varsta de 31 de ani, in propria casa. Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu puțin timp inainte sa fie gasit fara suflare! Vecinii au facut declarații sfașietoare.

Declarațiile sfașietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a intamplat la locuința artistului, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort: ”A luat hotararea sa sparga...”

21:35, 27.02.2024 - Mile Povan s-a stins din viața fulgerator, in urma cu cateva ore! Scenele la care au luat parte vecinii și familia lui au fost de coșmar! Iata ce s-a intamplat la locuința lui, cu cateva secunde inainte sa fie gasit mort! Vecinii au facut declarații ingrozitoare.

De ce Rita Sumayla, fiica regretatei artiste Rona Hartner, nu vrea sa viziteze mormantul mamei sale: „Ii e greu”

14:41, 22.02.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața pe 23 noiembrie 2023, la varsta de 50 de ani, intr-o clinica din Franța, dupa o lupta cu cancerul care recidivase. Regretata actrița a fost inmormantata la Cimitirul Bellu Catolic din Capitala. Iata de ce Rita vine nu ii viziteaza prea des mormantul mamei sale!


Ce parere ai despre aceasta stire?