Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci migranţi au murit după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a răsturnat în largul insulei spaniole Lanzarote

Publicat:

"Echipele de salvare au putut recupera cinci trupuri neinsufletite, in pofida dificultatilor cauzate de furtuna puternica, responsabila de rasturnarea ambarcatiunii", a explicat intr-un comunicat administratia locala din Lanzarote, insula din , in largul Marocului.

Echipele de salvare au reusit sa salveze alte patru persoane care se aflau la bordul ambarcatiunii improvizate, ce ar fi transportat 15 migranti in total, a declarat pentru postul public TVE un purtator de cuvant al serviciilor de urgenta din Lanzarote, .

"Sase persoane au fost date disparute",…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Persoanele evacuate dupa surparea unei portiuni de strada in Slanic pot reveni acasa

14:20, 14.05.2024 - Dupa ce pe strada 23 August din orasul prahovean Slanic o bucata din carosabil s-a surpat, mai multe persoane din zona respectiva au fost evacuate. Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Prahova anuntat ca acestea pot reveni acasa.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Nava ambulanța Ocean Viking a salvat 25 de migranti in largul Libiei. Mai multe persoane sunt date disparute

21:25, 13.03.2024 - Ocean Viking, o nava inchiriata de organizatia neguvernamentala franceza SOS Mediterranee, a salvat miercuri in largul coastelor libiene 25 de persoane care se aflau intr-o „barca pneumatica" ce plutea in deriva de „aproape o saptamana", a precizat ONG-ul potrivit AFP, citata de Agerpres.

Nava Ocean Viking salveaza 25 de migranti in largul Libiei; mai multe persoane sunt date disparute

21:01, 13.03.2024 - Ocean Viking, o nava inchiriata de organizatia neguvernamentala franceza SOS Mediterranee, a salvat miercuri in largul coastelor libiene 25 de persoane care se aflau intr-o "barca pneumatica" ce plutea in deriva de "aproape o saptamana", a precizat ONG-ul intr-un comunicat, citat de AFP, potrivit Agerpres.…

NASA este in cautarea a patru voluntari pentru o simulare de un an a vietii pe Marte. Persoanele care pot aplica pentru acest post

18:10, 18.02.2024 - Vești bune pentru doritorii de aventura! NASA a anuntat, nu cu foarte mult timp in urma, ca este in cautarea a patru voluntari motivati pentru o simulare de un an a vietii pe Marte. Iata ce sarcini vor avea voluntarii, dar și cine sunt cei care pot aplica pentru acest post!

Un barbat a murit, dupa ce a intrat cu mașina, in plin, in camera de urgența a unui spital din Austin. 5 pacienți au fost raniți

09:45, 14.02.2024 - O mașina a intrat marți, 13 februarie, in viteza, in camera de urgența a spitalului St. David's North din Austin, statul american Texas, șoferul a murit, 5 persoane, inclusiv doi copii, au fost ranite, au transmis autoritațile locale, citate de un post afiliat NBC.Dupa accident, șoferul a fost scos…


Ce parere ai despre aceasta stire?