Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci ani de la moartea lui Marian Cozma » Fanii îl vor comemora la un meci din Liga Campionilor

Publicat:

, care a fost ucis in 8 februarie 2009, va fi comemorat de fanii echipei ungare la care a jucat ultima data, MKB Veszprem, cu ocazia meciului din , cu HC , anunta Mediafax.

Fanii echipei MKB Veszprem i-au dedicat, simbata, pivotului roman un poem comemorativ si au indemnat iubitorii handbalului sa aprinda luminari, la implinirea a cinci ani de la moartea lui Marian Cozma.

Ei au organizat in fiecare an o ceremonie , care a inclus si depunerea de coroane la statuia jucatorului amplasata in fata salii din Veszprem.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moartea lui Diego Maradona - Procesul echipei sale medicale a fost amanat din nou

15:20, 30.05.2024 - Mult așteptatul proces al celor opt cadre medicale acuzate de o posibila neglijența care a dus la moartea lui Diego Maradona in 2020, care trebuia sa inceapa saptamana viitoare, a fost amanat pana la 1 octombrie de catre un tribunal argentinian.

Unul dintre adolescenții acuzați de moartea unui camionagiu roman, in Belgia, visa sa se faca polițișt: „Fiul meu nu e un criminal”

14:05, 22.05.2024 - Mama unuia dintre adolescenții arestați dupa uciderea unui șofer roman de TIR in Belgia a vorbit despre tragedia la care baiatul a luat parte și spune ca el nu a aruncat de pe pod cu capacul de canal care l-a ucis sambata, 11 mai, pe Gheorghe Tibil. Femeia recunoaște ca și familia ei trece printr-o…

Radu Dragușin, enervant de bun

17:01, 15.05.2024 - Radu Dragușin i-a enervat la culme pe fanii lui Tottenham in ultima sa apariție, impotriva celor de la Manchester City. Fundașul roman a avut parte de cea mai buna prestație de cand a fost transferat la Tottenham, dar cu toate acestea fanii au cerut imediat sa fie dat afara! Deși se luptau pentru a…

Real Madrid, victorie categorica in fata echipei lui Ianis Hagi, in campionatul Spaniei

09:20, 15.05.2024 - Real Madrid a sarbatorit cel de-al 36-lea sau titlu de campioana a Spaniei printr-o victorie categorica, cu scorul de 5-0, in fata formatiei internationalului roman Ianis Hagi, Deportivo Alaves, marti seara pe stadionul Santiago Bernabeu, intr-un meci din etapa a 36-a a sezonului.

Ousmane Dembele, provocat de fanii Barcelonei la sosirea autocarului PSG

20:45, 15.04.2024 - Atacantul francez Ousmane Dembele a avut parte de o primire ostila din partea ultrașilor de la fostul sau club FC Barcelona. Incidentul a avut loc la sosirea sa in Catalonia, luni, pentru manșa secunda a sferturilor de finala din Liga Campionilor, potrivit mediafax.

„Moartea și viața lui Bula” sau mitul identitar roman – o co-producției laborator Asociația IOTA și Teatrul Masca

22:05, 30.03.2024 - Teatrul Masca va invita la sediul sau din Bd. Uverturii Nr. 14, la primele trei reprezentații ale spectacolului-laborator „Moartea și viața lui Bula” sau mitul identitar roman de Alexandru Ivanoiu. Cele trei reprezentații vor avea loc luni, 1 aprilie, mar


Ce parere ai despre aceasta stire?