Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinci alimente cu efect inflamator pe care să le eviți dacă ai artrită sau risc de artrită

Publicat:

Deși nu se cunoaște niciun leac pentru artrita, simplele schimbari in alimentație pot reduce simptomele acestei boli, cum ar fi durerile articulare sau umflaturile și pot reduce riscul de a dezvolta forme de artrita, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inflația se reduce in Germania și Franța, pe fondul scaderii prețurilor la alimente și energie

15:45, 14.04.2024 - Cifrele privind inflația din Germania și Franța au scazut in martie, in principal din cauza scaderii prețurilor la alimente și energie, ceea ce a condus la speranțe ca inflația va ajunge la 2%.

BCE menține ratele dobanzilor , reduce estimarile privind inflația dar și pe cele privind creșterea economiei din zona Euro

15:50, 07.03.2024 - Banca Centrala Europeana a lasat joi ratele dobanzilor neschimbate deoarece perspectivele economice slabe ale zonei euro nu au reușit sa convinga boardul BCE ca presiunile prețurilor (mai ales cele din zona serviciilor) vor inceta.

Care sunt cele 6 semințe cu efect terapeutic? Beneficiile sunt nebanuite

18:10, 05.03.2024 - Semințe de chia. Mici dar puternice, semințele de chia sunt o sursa importanta de nutrienți. O porție de 2 linguri de semințe de chia conține 9 grame de fibre, 4 grame de proteine și o cantitate semnificativa de micronutrienti, inclusiv fier, magneziu, fosfor și zinc.O sursa excelența de acizi grași…

Ai insomnii? Lista de alimente și bauturi pe care ar fi bine sa le eviți

23:51, 03.03.2024 - Problemele cu somnul sunt legate de o serie de factori, de la stres pana la unele afecțiuni medicale, dar pot fi cauzate și de ceea ce consumam inainte de culcare. HuffPost a publicat o lista cu șapte alimente/bauturi care pot dauna somnului mai mult decat iși dau seama oamenii. Daca va luptați cu…

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Alimente pe care trebuie sa le eviți daca vrei sa nu te confrunți cu grasimea abdominala

14:55, 26.02.2024 - Pe langa faptul ca este inestetica, grasimea de pe burta este și periculoasa pentru sanatate. Grasimea viscerala inconjoara stomacul, ficatul și intestinele și produce substanțe toxice care cresc tensiunea arteriala și provoaca inflamații, relateaza NY Post.

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

Planta ce reduce stresul și anxietatea. Nu mulți romani ii cunosc beneficiile

22:00, 15.02.2024 - O planta care nu este atat de cunoscuta in Romania are numeroase beneficii pentru organismul uman. Datorita proprietaților sale, se pot reduce atat stresul, cat și anxietatea, dar asta nu e tot. Ginseng-ul contribuie la sanatatea inimii, a creierului și ajuta la performanța sportiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?