Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China susține că ”agresiunile” SUA sunt principala cauză a actualei crize cu Iranul în dosarul nuclear

Publicat:

China a denuntat luni ”agresiunile drept cauza actualei crize cu Iranul, care a anuntat ca a inceput sa imbogateasca uraniu la un nivel interzis prin Acordul de la Viena din 2015 in dosarul nuclar iranian, elateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul a dechis discuțiile cu SUA pentru revenirea in acordul nuclear (presa)

20:05, 21.04.2024 - Iranul a deschis contactul cu Statelor Unite, intr-o incercare de a negocia direct reinstaurarea acordului nuclear din 2015, semnat in timpul administrației Obama și denunțat de administrația Trump, scrie, duminica, presa iraniana preluata de agențiile internaționale.

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Iranul a inceput un razboi psihologic: mesajul primit de cetațenii din Israel, direct pe telefoane

06:40, 14.04.2024 - Un grup cibernetic iranian numit Handala susține ca a patruns in sistemele radar ale Israelului și a trimis sute de mii de mesaje text amenințatoare cetațenilor israelieni, informeaza The Jerusalem Post.Grupul susține ca s-a infiltrat in sistemele radar și a expediat 500.

(foto) „Austria va susține Moldova in formarea rezervelor sportive”: Ministrul Apararii al Austriei, la intrevedere cu Președintele Asociației Sporturilor de Iarna

10:25, 12.04.2024 - Dmitri Torner, Președintele Asociației Sporturilor de Iarna din Republica Moldova, a avut o intrevedere cu Klaudia Tanner, Ministrul Apararii al Austriei. Intalnirea a avut loc la Viena, la 10 aprilie. Despre aceasta a anunțat Dmitri Torner pe pagina sa de Facebook .

Rusia: Stare de urgența din cauza unor radiații

15:05, 05.04.2024 - O sursa de radiații a fost descoperita intr-unul dintre cartierele orașului Khabarovsk. Anterior, aici, a fost instituita stare de urgența, a declarat administrația orașului pentru TASS. „Sursa a fost confiscata și se iau masuri pentru eliminarea ei”, a spus administrația. La fața locului a fost organizat…

VIDEO – Alerta nucleara in SUA: o instalație de arme nucleare a fost inchisa din cauza incendiilor puternice

17:00, 28.02.2024 - O serie de incendii de vegetație au afectat Texas Panhandle (SUA) miercuri dimineața, ducand la evacuari, intrerupand curentul la mii de oameni și forțand inchiderea – pentru scurt timp – a unei instalații de arme nucleare, deoarece vanturile puternice, iarba uscata și temperaturile neobișnuit de calde…

Risc nuclear in SUA din cauza unui incendiu

15:26, 28.02.2024 - Principala instalație care asambla și dezasambla arsenalul nuclear al Americii și-a inchis operațiunile marți seara, din cauza incendiilor care au scapat de sub control in Texas. Pantex a emis o declarație online, spunand ca a intrerupt operațiunile pana la o noua notificare. „Incendiul de langa Pantex…


Ce parere ai despre aceasta stire?