Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China are mai mulţi miliardari decât SUA

Publicat:

Numarul miliardarilor din China este pentru prima data in istorie mai mare decat cel al miliardarilor americani, aceasta in pofida incetinirii ritmului de crestere a celei de a doua economii a lumii, arata un studiu publicat joi de revista de lux , transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken a anunțat un nou ajutor american pentru Ucraina. Ce spune despre lovirea țintelor in Rusia și ajutorul acordat de China pentru razboiul lui Putin

15:20, 15.05.2024 - La o conferința de presa la Kiev, secretarul de stat american Anthony Blinken a anunțat un ajutor american suplimentar in valoare de 2 miliarde de dolari din pentru Ucraina. El a precizat ca acest nou sprijin din partea SUA vine intr-un „moment critic”.

SUA aplica tarife vamale de 100% pentru automobilele electrice din China

14:05, 14.05.2024 - Casa Alba a anuntat marti o crestere semnificativa a tarifelor vamale aplicate pentru produse chineze cu o valoare de 18 miliarde de dolari, in ideea de a proteja companiile si muncitorii americani.

Shein intensifica pregatirile pentru IPO la Londra, pe fondul obstacolelor din SUA la listare, spun sursele

08:55, 13.05.2024 - Retailerul online de moda intentioneaza sa informeze autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare din China cu privire la schimbarea locului ofertei sale publice initiale (IPO) si sa depuna dosarul cu documente la Bursa de Valori din Londra (LSE) luna aceasta, a spus una dintre surse. Shein, care,…

Temerile occidentalilor se adeveresc: China isi transforma supracapacitatea de productie in exporturi

10:55, 10.05.2024 - Temerile occidentalilor se adeveresc: China isi transforma in continuare supracapacitatea de productie in exporturi, iar acestea cresc, in special cele ale industriilor high-tech, pe care tara se bazeaza pentru a-si revitaliza economia.

Razboiul comercial SUA-China poate avea efecte extreme asupra economiei mondiale. Scenariul pesimist al FMI

13:00, 08.05.2024 - Tensiunile dintre blocul economic occidental condus de SUA și cel aliniat Chinei amenința cooperarea comerciala globala și creșterea economica, a avertizat un inalt oficial al Fondului Monetar Internațional.  Gita Gopinath, directorul general adjunct al FMI, a declarat marți, intr-un discurs susținut…

Gigantul care a batut un nou record mondial. Cel mai eficient motor diesel vine de la chinezi, ce știe sa faca

11:30, 07.05.2024 - Weichai Power, gigant chinez in producția de motoare diesel, a dezvaluit recent la Congresul Mondial din 2024 privind Motoarele cu Combustie Interna, desfașurat in Tianjin, China, un nou motor diesel cu o eficiența termica fara precedent in industrie, și anume de 53,09%, scrie playtech.ro .

Investigația UE privind mașinile electrice chinezești: Trei companii au fost avertizate

14:25, 05.05.2024 - Comisia Europeana a avertizat trei producatori de vehicule electrice (EV) din China ca nu au pus la dispozitie suficiente informatii pentru investigatia sa anti-subventii, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, transmite Agerpres.

Au crescut presiunile politice asupra presei. Unde se afla Romania

10:05, 03.05.2024 - Presiunea politica asupra presei este in crestere in intreaga lume, desi jumatate din glob voteaza in acest an, avertizeaza Reporteri fara Frontiere (RSF) in clasamentul pe anul 2024 publicat vineri si citat de AFP. Norvegia ramane in fruntea acestui al 22-lea clasament al libertatii presei, in timp…


Ce parere ai despre aceasta stire?