Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chec aperitiv cu ton şi brânză de capră proaspătă

Publicat:

Ingrediente 140 g de ton in conserva scurs 130 gr branza proaspata de capra 2 buc ceapa verde 1/4 lingurița de praf de copt 3 linguri de iaurt 3 oua 2 linguri de faina low carb sau faina alba 1 lingura de pasta concentrat de roșii sare, boia de ardei Mod de preparare Intr-un castron, cu ajutorul unui tel de mana sau in bolul robotului de bucatarie, bateți ouale cu branza de capra proaspata.  Adaugați ceapa verde tocata, „faina”, praful de copt, sarea, boia de ardei și amestecați.  Terminați cu pasta de rosii, iaurtul și continuați sa amestecați. Se toarna in forma de chec unsa și se coace timp…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Biscuiți delicioși, fara zahar și faina. Se fac rapid și sunt ideali pentru cei care vor sa slabeasca

12:00, 13.02.2024 - Rețeta minune: biscuiți fara faina și fara zaharFara faina și zahar, acești biscuiți sunt prietenoși cu dietele low-carb și cu cele care pun accentul pe reducerea consumului de zahar adaugat. Rețeta simpla și rapida face ca prepararea lor sa fie la indemana oricui, indiferent de abilitațile in bucatarie.Ce…

Biscuiți delicioși, fara zahar și faina. Se fac rapid și sunt ideali pentru cei care vor sa slabeasca

09:46, 13.02.2024 - Rețeta minune: biscuiți fara faina și fara zaharFara faina și zahar, acești biscuiți sunt prietenoși cu dietele low-carb și cu cele care pun accentul pe reducerea consumului de zahar adaugat. Rețeta simpla și rapida face ca prepararea lor sa fie la indemana oricui, indiferent de abilitațile in bucatarie.Ce…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?