Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CFR Cluj a dat afară nouă jucători! Panin este prin ei

Publicat:

Campioana de anul trecut a României a anuntat numele a noua jucatori pe care nu va mai conta începând cu sezonul urmator. Printre ei se numara si , cel mai vechi component al CFR-ului.

Cei noi fotbalisti carora CFR Cluj le-a reziliat contractile sunt: (foto), , , , Weldon, Kivuvu, Bjelanovic, Obiora si Celestino.

"Le multumim tuturor pentru aportul adus echipei noastre si le dorim mult succes în continuare", se arata într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei.

În…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Petrescu, dupa ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucatori" / "Dane, mai fa o minune!"

07:55, 01.05.2024 - Clubul CFR Cluj a anuntat oficial revenirea in Gruia a fostului antrenor Dan Petrescu cu un videoclip in care, in tribune, o doamna coboara la peluza cu o esarfa pe care este scris: „Dane, mai fa o minune!”

Care este primul fotbalist dat afara de Dan Petrescu. „Bursucul” nu-l vrea pe mijlocașul adus de Adrian Mutu

12:36, 30.04.2024 - Dan Petrescu a inceput sa faca curațenie la CFR Cluj și l-a dat afara pe un fotbalist adus de Adrian Mutu.CFR Cluj inca este in carți pentru a termina pe locul doi, cel care duce in cupele europene, așa ca tensiunea este ridicata la echipa.Finanțatorul echipei din Gruia a afirmat ca mijlocașul Filippo…

Batai mari de cap pentru Costel Galca inaintea meciului cu Rapid » Ce jucatori sunt indisponibili pentru Craiova

17:05, 28.04.2024 - Costel Galca (52 de ani), antrenorul Craiovei, a susținut conferința de presa premergatoare duelului dintre Rapid și Universitatea. Partida va avea loc luni, 29 aprilie, in etapa #7 din play-off. Rapid - Universitatea Craiova se joaca luni, 29 aprilie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și…

,,Curațenie de primavara” la CFR Cluj. Opt jucatori vor parasi formația din Gruia

10:46, 21.04.2024 - CFR se pregatește de restructurari majore la lotul echipei. De la echipa patronata de Neluțu Varga, vor pleca cel puțin 8 jucatori, spun sursele fanatik.ro.Pe langa Cristi Manea, care a anunțat deja ca, cel mai probabil va pleca dupa expirarea contractului, alți 7 jucatori vor parasi formația din Gruia.Astfel,…

[P] Derby in Gruia intre CFR Cluj și FCSB, primele doua clasate in playoff

21:30, 12.04.2024 - ​Duelul dintre CFR Cluj și FCSB a ținut capul de afiș in fiecare sezon de la introducerea sistemului cu playoff și playout in Liga 1. Nici duelul de duminica, 14 aprilie, nu face excepție in pofida diferenței mari din clasament. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate…

Dan Petrescu incearca ultimul asalt in oprirea FCSB spre al șaselea titlu de campioana

06:50, 12.04.2024 - Practic, in acest weekend se poate decide campioana și depinde doar de CFR Cluj ca lupta la titlu sa fie relansata. Revenitul Dan Petrescu pe banca tehnica din Gruia are ocazia ultimului asalt care poate opri titlul sa ajunga in Berceni.

Conducerea CFR-ului neaga posibilitatea ca Dan Petrescu sa preia imediat echipa din Gruia: „E clar ca exista o coincidența”

10:20, 09.04.2024 - Dan Petrescu a devenit liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk și este dorit de CFR Cluj, insa conducerea echipei din Gruia neaga posibilitatea ca „Bursucul” sa preia imediat al patrulea mandat.

Ce banner au afișat suporterii de la CFR Cluj la ultima partida jucata pe stadionul din Gruia

08:30, 20.03.2024 - CFR Cluj a intalnit-o pe teren propriu pe Universitatea Craiova, sambata seara, in prima etapa a play-off-ului Superligii Romaniei, iar fotbaliștii lui Adi Mutu au cedat in fața oltenilor, scor 1-2.


Ce parere ai despre aceasta stire?