Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii avertizează că roboții sexuali ar putea provoca tulburări psihologice

Publicat:

Cercetatorii americani avertizeaza ca posibilitatea de a dispune pe piața de roboți sexuali, dotați cu inteligența artificiala, reprezinta din ce in ce mai mult o amenințare psihologica și morala la adresa indivizilor și societații, relateaza BBC, scrie digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O testare psihologica te ajuta sa dezvolți o atitudine pozitiva

11:01, 08.04.2024 - Testarile psihologice sunt inca privite cu suspiciune, din cauza ca oamenii nu le cunosc scopul și beneficiile sau pentru ca se tem ca aceste evaluari scot la iveala aspecte sensibile sau probleme psihologice. De aceea mulți nu fac o astfel de testare decat daca li se cere la angajare sau intr-un alt…

Cum ne afecteaza trecerea la ora de vara. Medicii avertizeaza care sunt consecințele: „Pot aparea multe tulburari”

17:30, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog, a explicat intr-un interviu acordat News.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Oceanul Arctic ar putea ramane in curand fara gheata la inceputul unei toamne, avertizeaza cercetatorii

13:35, 08.03.2024 - O echipa de cercetatori a calculat ca Arctica ar putea ramane in curand fara gheata intr-o luna septembrie, pentru prima data de la inceputul inregistrarilor, iar acest lucru s-ar putea intampla chiar in acest an.

Branza preferata a francezilor, „pe cale de dispariție". Ce avertizeaza cercetatorii

15:00, 06.03.2024 - Potrivit unei legende, atunci cand Napoleon a gustat pentru prima data o branza Camembert, a fost atat de incantat, incat a sarutat-o pe chelnerița care i-a servit-o. Recentele articole despre o iminenta dispariție a branzei din cauza unei crize fungice au provocat panica.

Inteligența artificiala ar putea provoca un razboi nuclear. Cele mai sumbre scenarii SF par sa devina realitate

09:20, 11.02.2024 - Modelele de inteligența artificiala au fost puse de experți sa ia decizii in cazul unor scenarii care ar putea duce la razboi. Pe parcursul experimentului, ingrijorator de multe dintre acestea au apelat la conflictul militar in loc sa caute soluții pașnice.Alarmant este ca unele dintre modele au decis…

Arabia Saudita avertizeaza ca ofensiva israeliana la Rafah va provoca o catastrofa umanitara

22:35, 10.02.2024 - Arabia Saudita a avertizat, sambata, ca o operatiune militara israeliana in orasul Rafah, ultimul refugiu pentru sute de mii de civili palestinieni, va provoca o „catastrofa umanitara”, solicitand interventia Consiliului de Securitate al ONU, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Americanii avertizeaza (degeaba) Israelul ca marea operațiune militara din sudul Fașiei Gaza poate provoca un „dezastru”

10:00, 09.02.2024 - Mesajul de forța al Americii catre Israel nu mai impresioneaza pe nimeni, pare doar o formula politicoasa prin care Administrația de la Washington vrea sa dovedeasca lumii ca, totuși, face ceva pentru a limita dezastrul umanitar din Gaza.

Cercetatorii au descoperit ca plantele „vorbesc” și au dezvaluit și modul inedit prin care o fac: „Se avertizeaza reciproc”

23:55, 04.02.2024 - Oamenii de știința din Japonia au descoperit ca plantele comunica intre ele și au explicat și cum se intampla acest lucru. Ei cred ca ele se avertizeaza reciproc atunci cand simt ca exista un pericol in apropiere, transmite Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?