Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii au reuşit să inducă amintiri false unor şoareci

Publicat:

De la "" la "Inception", manipularea memoriei si a amintirilor pe care le pastreaza i-a inspirat din plin pe autorii de science fiction. Odata cu recenta publicare in revista Science a ultimelor lucrari ale unei echipe de cercetatori conduse de profesorul , aceasta utopie ar putea deveni ceva mai credibila. Cercetatorii au reusit sa implanteze false amintiri in memoria unor soareci. Este o performanta tehnica ce va permite o mai buna & (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au reușit maicuțele false sa ii convinga pe oameni sa le dea bani. Polițiștii au gasit in casele lor o avere: ”Trebuie arsi”

08:45, 04.04.2024 - Maicuțele false din Romania au reușit sa stranga o adevarata avere din inșelaciuni. Polițiștii au gasit in casele lor o mulțime de bani, pe care ii primeau din partea oamenilor care le cereau ajutorul. Au fost facute publice conversațiile pe care ele le aveau cu clienții. Iata cum ii convingeau sa le…

Secretul din parul lui Beethoven. Cercetatorii au reușit sa-i indeplineasca dorința din testament dupa aproape 200 de ani

12:05, 26.02.2024 - Moartea compozitorului german Ludwig van Beethoven a fost probabil rezultatul unei infecții cu hepatita B, exacerbata de consumul de alcool și de numeroșii factori de risc pentru boli hepatice, reiese din analize recente ale ADN-ul din mostre autentificate de par, scrie Mediafax. Beethoven s-a stins…

Virusuri stravechi au jucat un rol in dezvoltarea creierelor noastre

00:11, 20.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP, potrivit Agerpres. Aceasta cercetare,…

Un nou antibiotic capabil sa distruga bacteriile rezistente

20:00, 19.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Harvard au anunțat crearea unui nou antibiotic eficace in combaterea bacteriilor rezistente la medicamente. In studiile de laborator, cresomicina, numele noului antibiotic, a demonstrat ca poate ucide bacterii rezistente la medicamente, agenții patogeni  extrem de periculoși…

Va salva milioane de vieți

10:50, 19.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente prezent. Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale sa fie ineficiente impotriva…

Un nou antibiotic a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii rezistente la medicamentele existente

20:50, 18.02.2024 - Cresomicina, un compus inovator, a furnizat rezultate promitatoare impotriva tulpinilor de bacterii care sunt rezistente la medicamentele existente in prezent. Rezistenta antimicrobiana (RAM) apare atunci cand bacteriile evolueaza intr-un mod care face ca antibioticele traditionale sa fie…

Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

09:50, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului. Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la stimuli…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?