Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cenzura se întețește în Turcia - Facebook şi Twitter ar putea fi blocate

Publicat:

Deputatii turci vor vota un proiect de lege care ar putea bloca Facebook si Twitter. Legea da autoritatilor puterea de a reglementa continutul pe marile site-uri de socializare. , mii de oameni au fost deja aspru pedepsiti pentru activitatea lor pe retelele de socializare, noteaza mediafax.

se pregateste sa voteze un proiect de lege care va bloca site-uri precum Facebook, Twitter si YouTube.

Autoritatile vor ca aceste companii cu peste 1 milion de utilizatori zilnici in Turcia sa aiba un reprezentant in tara care sa raspunda in 48 de ore la reclamatiile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kievul sfatuiește oamenii sa nu mearga la biserica de Paște, de teama unui atac rusesc. „Nu uitați ca țara e in razboi”

17:15, 03.05.2024 - Autoritațile locale de la Kiev indeamna locuitorii sa participe la slujbele de Paște online, mai degraba decat sa mearga la biserica, din motive de securitate, potrivit unui comunicat al administrației militare a orașului, citat de Kyiv Independent.Pe 5 mai, in prima zi a Paștelui Ortodox, masurile…

Proiect de lege PNL pentru ca rovinieta sa poata fi achitata in termen de cel mult 24 de ore

11:35, 04.04.2024 - Deputatii PNL au propus printr un proiect de lege depus la Parlament, ca rovinieta sa poata fi achitata si in termen de cel mult 24 de ore de la utilizarea drumurilor nationale, nu doar inainte, cum este in prezent.Propunerea legislativa modifica in acest sens Legea 226 2023 privind aplicarea unor tarife…

Proiect PNL: Rovinieta sa poata fi achitata si in termen de 24 de ore de la utilizarea drumurilor nationale

14:05, 03.04.2024 - Mai multi deputati PNL propun, intr-un proiect de lege depus la Parlament, ca rovinieta sa poata fi achitata si in termen de cel mult 24 de ore de la utilizarea drumurilor nationale, nu doar inainte, cum este in prezent. Propunerea legislativa modifica in acest sens Legea 226/2023 privind aplicarea…

Deputatii au adoptat proiectul pentru instituirea pe 21 aprilie a Zilei Prieteniei dintre Romania si Germania

16:00, 19.03.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional, proiectul pentru instituirea zilei de 21 aprilie ca Ziua Prieteniei dintre Romania si Republica Federala Germania. Legea merge la promulgare.Cu prilejul Zilei Prieteniei dintre Romania si Republica Federala Germania pot fi organizate activitati diplomatice,…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impidice trucajele care pot pacali alegatorii

08:45, 17.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, date in judecata de fosta capitala a SUA. Ce reproșuri li se aduc giganților rețelelor de socializare

18:35, 25.02.2024 - Primarul orașului New York, Eric Adams, a anunțat ca administrația orașului a intentat un proces impotriva a cinci platforme de socializare: TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat și YouTube, scrie Playtech.ro .

Primele masuri de securitate IT la Camera Deputaților, dupa atacul cibernetic: Accesul la internet a fost limitat / Intranetul, disponibil doar din interiorul instituției

16:35, 20.02.2024 - Accesul la Internet (prin cablu sau Wi-Fi) a fost limitat pentru anumite categorii de servicii sau platforme, cu exceptia Youtube, Facebook, Instagram si Twitter, potrivit unei decizii a conducerii Camerei Deputaților. Instituția a anunțat marți un prim set de masuri de securitate luate dupa atacul…

Studiu al Comisiei Europene: patru din cinci influenceri de pe social media nu menționeaza ca postarile sunt platite

17:05, 15.02.2024 - Patru din cinci influenceri de pe rețelele de socializare nu precizeaza faptul ca postarile comerciale pe care le fac reprezinta publicitate, așa cum prevede legislația europeana, arata un studiu al Uniunii Europene publicat miercuri și citat de Reuters. Libertatea a semnalat aceasta practica de mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?