Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele trei activiste Femen au fost condamnate cu suspendare în Tunisia şi vor fi eliberate

Publicat:

"Verdictul a fost pronuntat. Este vorba despre (o pedeapsa de) patru luni si o zi cu suspendare. Ele vor fi eliberate in cateva ore", a spus avocatul.

nu a fost in masura sa spuna cand vor putea cele trei femei - doua franceze si o germana - sa se intoarca in tarile lor.

"Este o imensa fericire ca am pledat, in Tunisia, pentru libertatea (activistelor) Femen si am fost auziti", au declarat pentru AFP cei doi avocati francezi, si .

Cele trei activiste se afla in detentie, la periferia Tunisului, de la 29 mai, cand au protestat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua clujence, condamnate la inchisoare cu suspendare dupa un scandal-monstru cu o alta femeie. Totul a inceput de la un schimb de replici acide!

16:11, 16.05.2024 - Trei femei din municipiul Turda s-au luat la bataie dupa un schimb acid de replici. Conflictul a avut loc anul trecut in luna aprilie, iar acum, Judecatoria Turda a venit și cu sentința. Doua femei din municipiul Turda au fost condamante la inchisoare, cu suspendare, dupa ce au lovit o alta femeie cu…

Doua turdence au batut o femeie cu un par! A venit și sentința!

15:51, 16.05.2024 - De la o altercație verbala s-a trecut la violențe. Trei turdence au fost implicate intr-un conflict care s-a soldat cu bataie și ranirea unei persoane. Incidentul s-a petrecut in luna aprilie a anului trecut dar sentința a fost data abia acum de Judecatoria Turda. Doua femei din Turda au fost condamnate…

CSM discuta propunerea IJ de suspendare a judecatoarei din dosarul Vlad Pascu

10:05, 24.04.2024 - Propunerea Inspectiei Judiciare de suspendare din functie, pana la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuta Popoviciu, judecatoarea care solutioneaza dosarul lui Vlad Pascu, este discutata azi in Secția pentru judecatori in materie discipllinara a Consiliului Superior al Magistraturii.…

Monica Macovei, condamnata cu suspendare pentru accidentul in care a lovit cu mașina un motociclist

13:01, 12.04.2024 - Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a fost condamnata la 6 de inchisoare cu suspendare, in urma accidentului rutier pe care l-a provocat in Mangalia. Macovei va fi nevoita sa se prezinte la serviciul de probațiune și sa faca 60 de zile de munca in folosul comunitații. Decizia nu este definitiva…

VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier

11:05, 12.04.2024 - Decizia de condamnare nu este definitiva și poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile. The post VERDICTUL ȘI CONSECINȚELE Monica Macovei, condamnata la inchisoare cu suspendare in urma unui accident rutier first appeared on Informatia Zilei .

Gigi Becali, suspendare uriașa dupa derapajul la adresa arbitrei Cristina Trandafir

09:06, 02.04.2024 - Gigi Becali a contestat in multe randuri prezența femeilor in sport, iar patronul FCSB-ului a fost recent nemulțumit de faptul ca arbitra Cristina Trandafir a fost in camera VAR la meciul cu FC Botoșani (3-2).

Planul ascuns al Simonei Halep care ar fi putut-o salva de suspendare. Totul s-a naruit dupa ce a divorțat de Toni Iuruc

22:05, 12.03.2024 - Anul 2023 a fost unul cumplit pentru Simona Halep. Ea a divorțat de Toni Iuruc și și-a distrus cariera, dupa ce a fost testate pozitiv la antidoping. Toate acestea ar fi putut fi evitate, daca Simona și-ar fi ascultat intuiția! Veziaici ce planuia sportiva in secret!

Stere Halep, fericit dupa verdictul TAS in dopajul Simonei: „Am spus de la inceput ca Dumnezeu va face dreptate“ VIDEO

18:40, 05.03.2024 - Stere Halep, tatal Simonei Halep, s-a declarat fericit ca jucatoarei de tenis i s-a facut dreptate. El a amintit presei ce a spus de la inceputul scandalului: ca se va dovedi ca fiica sa este nevinovata.


Ce parere ai despre aceasta stire?