Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune condimente pentru miel: cu ce asezonăm friptura de miel

Publicat:

Carnea de miel este prezenta si apreciata in mai multe bucatarii traditionale si in functie de tara in care este preparata sub forma de friptura, aceasta este condimentata si aromata in mod specific. Astfel, daca in tarile din vom gasi scortisoara si nucsoara in combinatie cu friptura de miel, in tarile mediteraneene aceasta va fi condimentata cu rozmarin si cimbru, iar in bucataria din nordul Africii fulgii de ardei iute si piperul alb vor fi ingredientele cheie.

Cele mai bune condimente pentru miel

Iata cu ce se mai poate asezona friptura de miel:  

Menta                                                                          …

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai buna friptura de curcan la cuptor. Secretul ca sa iasa frageda și gustoasa, se topește-n gura

15:10, 14.05.2024 - Daca vrei sa faci cea mai buna friptura de curcan la cuptor, iata cele mai utile trucuri. Cum se pregatește corect carnea, ca sa iasa frageda și gustoasa. Doar daca ții cont de aceste secrete, se va topi in gura la propriu. Trucuri pentru carnea de curcan Carnea de curcan, mai ales atunci cand provine…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Carnea de piton, propusa ca alternativa la pui sau porc pentru a salva planeta

11:55, 09.04.2024 - Carnea de piton a fost propusa recent ca alternativa la porc sau pasare pentru combaterea schimbarilor climatice. In unele zone, precum Parcul Național Everglades din SUA, aceste reptile se gasesc in numar mare, fiind avansata ideea introducerii lor in lanțul alimentar uman. In foarte multe țari astfel…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Compania chineza TikTok ar putea ajunge pe mana americanilor. Fostul secretar al Departamentului Trezoreriei al SUA, interesat sa o cumpere

20:30, 14.03.2024 - 'Cred ca legea ar trebui sa treaca si cred ca (TikTok) ar trebui sa fie vandut', a spus Mnuchin joi la o emisiunea a postului CNBC.'Este un business excelent si voi strange un grup pentru a cumpara TikTok', 'pentru ca ar trebui sa fie controlat de interese americane', a adaugat el.'Am vorbit cu mai…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?