Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai spectaculoase fotografii cu preşedintele Barack Obama GALERIE FOTO

Publicat:

, in varsta de 55 de ani, se pregateste sa paraseasca functia de presedinte al , dupa doua mandate presarate de evenimente politice si economice importante, in principal din perspectiva crizei economice, dar si a marilor provocari geopolitice.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Fotoreportaj Constanta: Vama Veche si Marea Neagra in eforie cromatica (GALERIE FOTO+VIDEO)

12:40, 27.04.2024 - Vama Veche, judetul Constanta, prinde viata in nuante de turcoaz. Vama Veche, judetul Constanta, prinde viata in nuante de turcoaz.Pe plaja nisipoasa, unde valurile marii creeaza un paradis feeric, razele soarelui reflectate in apele Marii Negre creeaza un tablou fermecator.Turistii si localnicii se…

O agentie americana a restabilit regulile emblematice privind neutralitatea internetului, anulate de administratia Trump

05:56, 26.04.2024 - Comisia a votat pentru a finaliza o propunere avansata pentru prima data in octombrie, pentru a restabili regulile de internet deschis adoptate in 2015 si pentru a restabili autoritatea comisiei in banda larga. Presedintele FCC, Jessica Rosenworcel, a declarat ca agentia ”crede ca fiecare consumator…

Joe Biden, la implinirea celor 75 de ani pentru alianța NATO: 'Este cea mai mare alianta militara care a existat vreodata!'

20:15, 04.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a facut joi apel la mentinerea ''angajamentului sacru'' al Statelor Unite in cadrul NATO, pe fondul criticilor recurente ale rivalului sau republican Donald Trump contra aliantei transatlantice, informeaza agentia France Presse, relateaza Agerpres.

(galerie foto) PSRM se intrunește in aceste clipe la un nou congres: Socialiștii iși aleg astazi președintele

12:21, 23.03.2024 - Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a intrunit la cel de-al XIX-lea Congres extraordinar al formațiunii. Reuniunea a inceput cu un minut de reculegere pentru victimele atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa.

SUA, dupa amenințarea lui Putin: „Nu am vazut nici un semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina”

08:00, 14.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin „s-a laudat” miercuri ca armele nucleare ale țarii sale sunt „mai avansate” decat cele ale Statelor Unite și ca arsenalul sau este intotdeauna „pregatit” pentru un razboi nuclear, potrivit AFP, scrie hotnews.ro .

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Cine este jurnalistul rus care vrea sa faca un interviu cu președintele american Joe Biden: „Am trimis cererea catre Biroul Oval. Putin a dat un exemplu demn”

16:45, 18.02.2024 - Dmitri Kiseliov, 69 de ani, prezentator și director general al canalului de stat Russia Today (RT), considerat unul dintre propagandiștii de seama ai regimului de la Kremlin, „i-a oferit președintelui american Joe Biden oportunitatea de a raspunde in oglinda” la interviul „de mare profil” al liderului…


Ce parere ai despre aceasta stire?