Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune sfaturi pentru mascarea oboselii

Publicat:

Tenul trebuie demachiat, tonifiat si hidratatat.
 
Pentru zona cearcanelor folositi pliculete de ceai negru, de rozmarin sau de musetel dupa ce faceti ceai si le raciti in prealabil. Le aplicati pe zona respectiva si le tineti 10 minute.
 
Trebuie sa folositi anticearcan mai deschis cu un ton decat fondul de ten.
 
Anticearcanul se aplica si pe pleoape.
 
Fondul de ten indicat este cel fluid.
 
Aplicati blush pe pometi pentru un efect de prospetime.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi care ne pot salva viața daca intalnim un animal salbatic pe munte

22:46, 14.05.2024 - Printre altele, salvatorii ne recomanda sa nu ne apropiem niciodata de un animal salbatic și sa facem zgomot pentru a nu-l surprinde. A venit perioada drumețiilor pe munte iar salvatorii montani de la Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov au zece recomandari pe care orice turist ar…

Antony Blinken a mers in Ucraina cu trenul, in semn de solidaritate americana pe fondul atacurilor rusești

10:20, 14.05.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a sosit marți la Kiev, in prima vizita in Ucraina a unui oficial american de rang inalt de cand Congresul a adoptat luna trecuta un pachet de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru aceasta țara.

Sfaturi de la ANPC pentru vopsirea oualor: Nu folosiți vopsea tipografica sau pentru textile

16:30, 02.05.2024 - Nu folosiți vopsea tipografica sau pentru textile la vopsirea oualor, acestea pot reprezenta un real pericol pentru sanatate, atrage, in Joia Mare, atenția Paul Anghel, director in cadrul ANPC.

Clujeanul Mircea Abrudean: „Procesul de aderare la OCDE reprezinta o oportunitate pentru continuarea modernizarii Romaniei”

11:35, 26.04.2024 - Clujeanul Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului, a condus delegația care a participat, joi, la evaluarea Romaniei de catre Comitetul pentru Guvernanța Publica (Public Governance Committee/PGC).

Banc: "Mama, a inceput sa-mi vorbeasca urat dupa luna de miere!" Continuarea te va face sa razi in hohote

10:50, 26.03.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi iți propunem un banc care iți va aduce zambetul pe buze. Ia-ți cateva minute de pauza și schimba-ți dispoziția citind glumele de mai jos.

Ciolacu cere continuarea anchetei la școala „Nicolae Titulescu” și gasirea vinovaților pentru reducerea pazei in școlile din sectorul 1

18:25, 07.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, joi, ministrului Educatiei, Ligia Deca, continuarea anchetei de la scoala "Nicolae Titulescu" si gasirea tuturor vinovatilor, inclusiv cei din administratia de sector, care au redus paza in scoli, noteaza Agerpres.

Cum iți poți menține dinții sanatoși pe termen lung. Sfaturi de la specialiști

12:31, 01.03.2024 - Menținerea sanatații dentare pe termen lung necesita un angajament constant și consecvent fața de igiena orala. Ingrijirea adecvata a dinților nu se rezuma doar la curațarea lor cu regularitate, ci implica și controale stomatologice regulate și adoptarea unui stil de viața sanatos și a unei alimentații…

SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor in timpul primaverii

15:05, 23.02.2024 - Chiar daca ai intarziat cu plantarea bulbilor de lalele in toamna, exista inca posibilitatea de a te bucura de inflorirea lor in primavara prin planteaza devreme, achiziționarea de becuri pre-racite sau forțarea bulbilor pentru inflorire in interior. The post SFATURI GRADINARIT Secretul plantarii lalelelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?