Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii

Publicat:

Cele mai bune chiftelute de dovlecei cu sos de rosiiIngrediente

Pentru chiftelute

1 cana dovlecei dati pe razatoare
500 g carne tocata vita
1 ou, usor batut
¼ cana pesmet
¼ cana parmezan dat pe razatoare
¼ cana ceapa, tocata fin
1-2 catei usturoi, pisati
½ lingurita boia
¼ lingurita oregano
sarea
piper

Pentru sos

2 linguri ulei masline
2 catei usturoi, pisati
1 ceapa, tocata
1 morcov dat pe razatoare
3 cani rosii tocate
½ cana apa
1 lingurita zahar
2 lingurite condimente italiene
sare

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta alimentara - Auchan recheama un sortiment de carne tocata din cauza suspiciunii de contaminare. Clientii sunt sfatuiti sa nu consume produsul

23:21, 07.06.2024 - Un sortiment de carne tocata vandut in magazinele Auchan este rechemat de companie intrucat exista suspiciuni privind contaminarea cu un corp strain. Clientii sunt sfatuiti sa nu consume acest produs si sa il returneze, pentru a primi banii inapoi.

Dorada in crusta de sare la cuptor

00:16, 07.06.2024 - Carnea de pește gatita astfel iese foarte frageda și suculenta. Pestele isi ia cata sare are nevoie, iar condimentele puse in interiorul pestelui ii ofera un gust fresh. Ingrediente: 2 buc. dorada 4 felii de lamaie 2 oua 1 kg de sare grunjoasa 2 linguri de faina 2 crengute de rozmarin (sau orice alte…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Pensionarii nu iși mai permit masa de Paște. Sarbatoare fara oua roșii, cozonac sau carne de miel din cauza prețurilor uriașe

07:20, 24.04.2024 - Din cauza prețurilor uriașe din piețe și din magazine, pensionarii nu mai pot pastra tradițiileculinare specifice sarbatorilor pascale. Mulți dintre ei spun ca au renunțat la alimentele specifice Paștelui pentru ca sunt prea scumpe. Așa ca anul acesta nu vor avea pe masa de sarbatoare oua roșii, cozonac…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…


Ce parere ai despre aceasta stire?