Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bune 8 alimente care te ajută să dormi

Publicat:

Institutele Naționale de Sanatate (NIH) din SUA a raportat ca intre 50 și 70 de milioane de americani sunt afectați de o tulburare de somn și ca unul din trei adulți nu doarme suficient (șapte pana la opt ore in fiecare noapte) pentru a-și proteja sanatatea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consumul de iaurt ar putea ajuta la prevenirea unei boli grave. „Dulceața o puteți ajusta dupa bunul plac adaugand puțina miere sau fructe”

09:10, 08.05.2024 - Consumul de iaurt in mod regulat, cel puțin trei porții pe saptamana, poate reduce riscul de apariție a diabetului de tip 2, boala care afecteaza 462 de milioane de oameni din intreaga lume, afirma Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA).

Alimente si obiceiuri pentru a-ti revigora sistemul digestiv dupa excesele de Paste

14:16, 06.05.2024 - Dupa perioadele de sarbatori, precum Pastele, in care avem tendinta sa ne bucuram de mancaruri bogate si sa ne abatem de la rutina alimentara obisnuita, este important sa ne concentram pe reglarea digestiei si revenirea la un stil de viata sanatos.Iata cateva recomandari de alimente si strategii pentru…

Drumeție in satul Ineleț. Puteți ajuta varstnicii cu medicamente și alimente

12:35, 06.05.2024 - ONG-ul Help Trend din Timișoara organizeaza o drumeție prin care doresc sa duca ajutoare batranilor din satul Ineleț. Pentru ca este vorba de o localitate izolata, este foarte greu pentru localnicii in varsta sa se deplaseze dupa cele necesare. Cei care doresc sa participe vor duce alimente și medicamente.

Alimentul iubit de romani care te ajuta sa dormi mai bine: ‘Devine sedativ natural’

14:30, 10.04.2024 - Sunt mulți romani care se confrunta cu insomniile! Lipsa somnului poate duce la o mulțime de afecțiuni și probleme pentru sistemul nervos. Din fericire, exista anumite alimente care ne pot imbunatați semnificativ somnul. Un produs care este extrem de iubit de romani poate deveni un sedativ natural!…

Alimente pe care sa le consumi seara pentru un somn mai bun. Cate ore trebuie sa dormi pe noapte, de fapt

10:55, 17.03.2024 - Un somn cat mai odihnitor și bun este esențial pentru sanatatea organismului, susțin specialiștii. Daca va odihniți seara, acest lucru presupune reducerea riscului de a dezvolta anumite boli cronice, de a menține creierul sanatos și de a intari sistemul imunitar. De aceea, inainte de a merge la somn,…

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.


Ce parere ai despre aceasta stire?