Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai bogate state ale lumii se confruntă cu probleme legate de competențele copiilor în materie de citit și matematică

Publicat:

Suicidul, nefericirea, obezitatea și abilitațile sociale și academice limitate au devenit caracteristici mult prea des intalnite la copiii din țarile cu venituri ridicate, potrivit ultimului raport publicat astazi de catre Biroul de Cercetare al UNICEF – Innocenti. Seria acestor rapoarte realizate de catre UNICEF – de 20 de ani deja – folosește date naționale comparabile pentru a realiza un clasament al țarilor membre ale UE și ale OCDE in ceea ce privește copiii. of Influence: Understanding what shapes child well-being in rich countries [Lumi de influența: ințelegerea factorilor…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banca Mondiala a atras angajamente de peste 11 miliarde de dolari pentru combaterea crizelor climatice si globale

17:55, 20.04.2024 - Contributiile voluntare, anuntate la reuniunile de primavara ale Bancii Mondiale si ale Fondului Monetar International de la Washington, reprezinta cea mai mare imbunatatire unica a bilantului Bancii Mondiale de cand SUA si alti actionari si-au extins misiunea dincolo de combaterea saraciei, in 2022.…

Performanța de top pentru țara noastra: Romania, al treilea mare producator de petrol din UE

14:35, 15.04.2024 - Conform acestor date, productia de titei a UE a continuat sa scada in 2022, in pofida unei cresteri semnificative a preturilor la petrol, ca urmare a invaziei rusesti din Ucraina. Productia de petrol a UE a coborat in 2022 la un minim istoric de 16,3 milioane de tone, cu 7,4% mai putin decat in 2021.Luand…

NATO implinește astazi 75 de ani. Care sunt cele mai importante arme ale alianței. Arsenalul este absolut impresionant

13:10, 07.04.2024 - Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a implinit 75 de ani, reprezentand o alianța globala extinsa a 32 de națiuni membre și progrese militare și tehnologice care au rezistat in cele mai periculoase și tulburi perioade ale istoriei recente. Alianța transatlantica a inflorit odata cu trecerea…

Topul țarilor cu cel mai bun nivel de trai. Pe ce loc se afla Romania

21:30, 24.03.2024 - Indicele Dezvoltarii Umane este un indice foarte popular, dupa ce al Producției Interne pe cap de locuitor (PIB). IDU care masoara bunastarea unei națiuni sau a intregului mapamond, iar acum au fost aduse ultimele masuratori. A fost publicat topul țarilor cu cel mai bun nivel de trai . Pentru asta a…

Probleme pentru Google. Zeci de grupuri media din mai multe țari și-au unit forțele pentru a o da in judecata / Miza este uriașa

08:35, 29.02.2024 - Google, parte a grupului Alphabet, este data in judecata pentru de 2,1 miliarde de euro (2,3 miliarde de dolari) de catre 32 de grupuri media, inclusiv Axel Springer si Schibsted, acestea sustinand ca au suferit pierderi din cauza practicilor companiei in publicitatea digitala, transmite Reuters, scrie…

Google, data in judecata pentru 2,1 miliarde de euro de 32 de grupuri media, din cauza practicilor sale in domeniul publicitatii digitale

07:55, 29.02.2024 - Initiativa grupului – care include companii editoriale din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia, Polonia, Spania si Suedia – vine in timp ce autoritatile de reglementare antitrust iau masuri impotriva afacerii Google cu publicitate…

Țarile „delicvente” din NATO, care nu-și platesc cotizația. Trump „invita” Rusia sa le atace

09:45, 13.02.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a declarat recent ca nu va ezita sa „incurajeze” Rusia sa atace tarile NATO care nu isi respecta angajamentele financiare fata de Alianta. Iar lista este mare, pentru ca doar 10 state, printre care se numara și Romania, din cele 31 și-au platit corect cotizația,…

Anul 2024 atinge noi recorduri de temperatura

00:35, 13.02.2024 - Dupa caldura record din 2023, anul 2024 a inceput pesimist: niciodata pana acum un ianuarie nu a fost atat de cald si, pentru prima data, planeta a depasit 12 luni consecutiv pragul de incalzire de 1,5°C, comparativ cu era preindustriala, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Intre februarie 2023 si ianuarie…


Ce parere ai despre aceasta stire?