Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cele mai BIZARE fotografii din istorie. Nu o să-ţi vină să crezi că sunt adevărate GALERIE FOTO

Publicat:

1.) O femeie isi plimba copilul intr-un carucior pentru copii rezistent la gazele toxice.





2.) Oameni langa Statuia Libertații, inainte de a fi asamblata.




3.) O fotografie cu in armata.




4.) Rațe folosite ca animale de terapie pentru copii.





5.) Un barbat curajos testeaza o noua vesta antiglonț.



6.) O imagine cu la 27 de ani, in 1916.



7.) Tragedia aviatica Hindenburg.



8.) Un hipopotam trage o sareta.



9.)…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Anunțul care a starnit isterie. Un restaurant prestigios a venit cu reguli pentru parinții care vin insoțiți de copii

10:50, 03.05.2024 - Este vorba despre un regulament intern care prevede ca cei mici sa nu se ridice de la mese in timpul vizitei pentru a nu "perturba experienta culinara" a celorlalti clienti, asa cum scrie in anunt.

Ioana Stancel ii critica pe parinții care nu-și vaccineaza copii anti-rujeola

21:45, 23.04.2024 - Ioana Stancel, expert in sanatate publica, a afirmat, marti, ca in Romania s-au inregistrat, pana in prezent, 13.000 de cazuri de rujeola, fiind si decese. Ea a precizat ca acoperirea vaccinala in tara noastra este putin peste 80% din populatia generala.„Sunt peste 13.

Parinții care cresc copii de succes nu fac niciodata aceste 5 lucruri. „Cei mai realizați oameni și-au atins obiectivele eșuand“

15:11, 07.04.2024 - Ca parinte, vei face greșeli. Este inevitabil. Cu toate acestea, modul in care vorbești și te comporți cu copilul ii poate afecta increderea in sine și capacitatea mentala - care determina, in mare masura succesul sau viitor, spun experții.

Trei copii au ajuns la spital, dupa ce un copac a cazut peste mașina in care se aflau cu parinții și alți 2 frați

11:10, 29.03.2024 - Trei copii cu varste intre 13 si 4 ani au fost dusi la spital, vineri, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau alaturi de parinti si de alti doi frati, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud.

Se scrie istorie: Pacea pe care nimeni nu o mai aștepta este mai aproape ca niciodata

09:16, 18.03.2024 - Presedintele azer Ilham Aliyev a declarat ca tara sa este "mai aproape ca niciodata" de o pace cu Armenia, la jumatate de an dupa ce Azerbaidjanul a recapturat regiunea Karabah de la majoritatea sa etnica armeana, ceea ce a provocat un exod in masa al etnicilor armeni, relateaza Reuters. "Astazi,…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…


Ce parere ai despre aceasta stire?