Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai sexy cuplu din showbiz se mandreste cu un baietel-model. Fiul lui Fergie, cel mai adorabil copil de la Hollywood

Publicat:

Cand ai doi parinti superbi ca Fergie si , nu poti sa fii decat un copil adorabil. a implinit in vara 2 ani si deja se lupta cu , fiica lui si , pentru titlul de cel mai fashionist copil de la Hollywood.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla, data in judecata dupa ce un copil de 2 ani a lovit-o pe mama sa cu o mașina Model X. „Este defect”

09:20, 15.04.2024 - Este Tesla de vina pentru ca un copil mic a lovit-o pe mama sa cu SUV-ul Model X al familiei? Asta urmeaza sa stabileasca, in curand, un juriu din California, intr-un proces civil care ar putea ridica intrebari cu privire la caracteristicile de siguranța ale vehiculului.

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Surpriza mare in showbiz! A devenit mama la 51 de ani, a ținut secreta sarcina

10:35, 24.03.2024 - Cameron Diaz, a cincea actrița cu cele mai mari incasari din toate timpurile, și-a intampinat al doilea copil cu Benjamin Madden. Actrița de la Hollywood a anunțat nașterea unui baiețel pe nume Cardinal. Surpriza mare la Hollywood Cameron Diaz (51 de ani) a dezvaluit nașterea celui de-al doilea copil…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Kim Kardashian in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener. Cei doi nu iși mai ascund relația

14:31, 13.03.2024 - Dupa divorțul de Kanye West in 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasa in liniște, cu excepția unei relații rapide cu Pete Davidson. Cu toate acestea, ultimele zvonuri sugereaza ca lucrurile incep sa se schimbe pentru vedeta și se presupune ca s-ar intalni cu receptorul NFL Odell Beckham Jr,…

Scurta poveste despre un copil din Munții Vrancei, care a incercat sa fie un model

00:05, 05.03.2024 - Gheorghe Mocanu a incercat sa fie un model pentru alții. A plecat dintr-un sat – Ursoaia – din munții Vrancei, dintr-o familie de oameni simpli și fara posibilitați materiale. Un sat uitat de autoritați, fara magazin, fara școala gimnaziala, fara biserica și fara… viitor. Singur, și-a luat viața in…


Ce parere ai despre aceasta stire?