Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai delicios festival se reia după pandemie. Când va avea loc Festivalul Clătitelor la Prejmer

Publicat:

(sau Fasching) este cea mai așteptata sarbatoare a sfarșitului de iarna. Delicioasele preparate vor putea fi savurate pe strazile din Prejmer in weekendul 11-12 februarie a.c.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa obții un piure de post cremos și delicios. Ingredientul care inlocuiește untul

13:00, 15.04.2024 - Fara unt și fara lapte un piure cremos și delicios pare imposibil de obținut. Și totuși, nu este. Chiar și in perioadele de post, grație unor anumite ingrediente, putem obține preparate foarte gustoase.

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

MApN a publicat proiectul noii legi privind gestionarea crizelor - Masuri in caz de razboi, o noua pandemie sau alte situații (Document)

12:15, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Naționale (MApN) a publicat, in procedura transparenței decizionale, proiectul unei noi Legi privind Sistemul National de Management Integrat al Situatiilor de Criza. Proiectul stabilește un cadru legal pentru asigurarea managementului integrat al situatiilor de criza și definește…

Iliescu, despre cel mai mare risc pentru Romania: Populismul a generat marea pandemie a societații, iar publicul nu a facut anticorpi

18:35, 03.03.2024 - „Populismul a generat marea pandemie a societații noastre, fața de care publicul nu a facut anticorpi, a afirmat fostul președinte Ion Iliescu, intrebat care este cel mai mare risc pentru Romania, in podcastul lui Ionuț Vulpescu. El mai spune ca fenomenul a luat amploare in ultimii ani din cauza „absenței…

DELICIOS ȘI INOVATOR Rețete delicioase de piure de cartofi pentru orice gust și preferințe

18:06, 29.02.2024 - Alegerea cartofilor potriviți este cruciala pentru obținerea unei consistențe cremoase și delicioase. The post DELICIOS ȘI INOVATOR Rețete delicioase de piure de cartofi pentru orice gust și preferințe first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de mucenici cu nuca de cocos. Desert rapid și delicios pentu luna martie

15:20, 20.02.2024 - In luna martie se sarbatoresc Sfinții 40 de Mucenici din Sebastia, iar multe gospodine știu ca este important sa faca desertul „simbol” cu aceasta ocazie. Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa de mucenici cu nuca de cocos. De ce imgrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

”Maladia X” ar putea sa devasteze in curand planeta, avertizeaza directorul general al OMS  

09:00, 15.02.2024 - ”Maladia X” ar putea, in curand, sa devasteze planeta, deoarece nu am reținut lecțiile date de epidemia mondiala de Covid-19, avertizeaza directorul general al Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), in cadrul unei intalniri la nivel inalt in Dubai. Potrivit acestuia, civilizația o va plati scump,…

Festivalul Clatitelor, mutat in martie pentru Paștele ortodox. Sarbatoare de Farșang cu identitate schimbata

11:10, 13.02.2024 - Festivalul Clatitelor de la Prejmer ar urma sa se țina in acest an, in loc de 10-11 februarie 2024, abia in 16-17 martie 2024, pentru ca autoritațile vor sa il lege de postul Paștelui ortodox, in loc de cel catolic.


Ce parere ai despre aceasta stire?