Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai bogat stat din Europa nu mai poate ține în frâu aprecierea monedei naționale. De ce vrea să-și slăbească banii cu orice preț

Publicat:

Cel mai bogat stat din Europa nu mai poate ține in frau aprecierea monedei naționale. De ce vrea sa-și slabeasca banii cu orice preț a Elvetiei nu are alternativa la politica sa monetara ultra-expansionista, criza provocata de pandemia de COVID-19 punand o presiune "enorma" pe francul elvetian, care se apreciaza masiv, a declarat presedintele SNB, . Moneda Elveţiei este văzută ca o investiţie de refugiu în vremuri de incertitudine, datorită excedentului de cont curent masiv al ţării. Aceste evoluţii forţează…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se fac 30.000 de concedieri la o banca din Europa

08:15, 01.05.2024 - Se fac concedieri in masa! O banca din Europa va concedia peste 50% din personal. Dupa preluarea Credit Suisse, gigantul bancar elvețian UBS va demara in acest an un program de concedieri in cinci etape. Decizia face parte dintr-un plan de restructurare prin care se spera a se face o reducere a costurilor…

Suma fabuloasa stransa la Pilonul 2 de pensii. Chiar și așa, romanii nu vor putea primi lunar banii, la pensionare

22:10, 25.04.2024 - Pilonul II de pensii din Romania difera de pensia de stat intr-un mod care nu ii avantajeaza neaparat pe romani. Plata banilor stranși se face fie deodata, fie in plați eșalonate care se termina dupa 5 ani. Experții spun ca este nevoie de o lege care sa asigure plați mai mici pentru mai mult timp.Totalul…

Suma fabuloasa stransa la Pilonul 2 de pensii. Chiar și așa, romanii nu vor putea primi lunar banii, la pensionare

12:21, 25.04.2024 - Pilonul II de pensii din Romania difera de pensia de stat intr-un mod care nu ii avantajeaza neaparat pe romani. Plata banilor stranși se face fie deodata, fie in plați eșalonate care se termina dupa 5 ani. Experții spun ca este nevoie de o lege care sa asigure plați mai mici pentru mai mult timp.Totalul…

Elveția nu mai e un refugiu pentru banii rușilor: Peste 14 miliarde $ blocate. Care sunt cele mai importante active

11:55, 23.04.2024 - Elveția a blocat active rusești in valoare de 13 miliarde de franci (14,3 miliarde de dolari) deținute in aceasta țara, inclusiv peste 7 miliarde de franci in rezerve și active ale bancii centrale de la Moscova, potrivit Bloomberg. In 2023, autoritațile elvețiene au blocat 580 de milioane de franci…

Casiera unei bancii din Campia Turzii a furat mii de euro din economiile clienților bancii, timp de zece ani, ca sa acopere ratele la banca luate in franci elvețieni

15:11, 19.04.2024 - Continue reading Casiera unei bancii din Campia Turzii a furat mii de euro din economiile clienților bancii, timp de zece ani, ca sa acopere ratele la banca luate in franci elvețieni at Info real.

Razvan Nicolescu: „Romania ar putea folosi mai bine trei miliarde de euro!”

19:40, 01.04.2024 - Experții argumenteaza impotriva mecanismului CfD planificat de Romania pentru investițiile in energie verde . Romania a decis recent sa utilizeze trei miliarde de euro din Fondul de tranziție energetica pentru a finanța o schema CfD menita sa stimuleze investițiile in capacitați de generare a energiei…

Rezervele valutare ale Romaniei au trecut de 64 miliarde de euro / Cine are cele mai mari rezerve valutare in Europa

14:00, 01.04.2024 - La 31 martie 2024, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 64,27 miliarde euro, fața de 63,12 miliarde de euro la 29 februarie 2024, a transmis luni Banca Naționala.

Dobanzile ridicate au provocat pierderi de 3,62 miliarde de dolari Bancii Nationale a Elvetiei

15:35, 04.03.2024 - Banca Nationala a Elvetiei (SNB) a raportat pierderi anuale de 3,2 miliarde de franci elvetieni (3,62 miliarde de dolari) pentru 2023, pe fondul majorarii dobanzilor, ceea ce inseamna ca nu va putea plati dividende pentru al doilea an consecutiv, transmite Reuters, conform Agerpres. Totusi, este…


Ce parere ai despre aceasta stire?