Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cehia: Premierul Sobotka își anunță demisia în urma unui conflict cu ministrul de finanțe, miliardarul Babis

Publicat:

Premierul ceh și-a anunțat marți demisia, care o antreneaza și pe cea a guvernului pe care il conduce, in urma unui conflict cu ministrul de finanțe, influentul miliardar , suspectat de frauda fiscala, transmite AFP.

''Îi voi prezenta în scurt timp demisia mea președintelui . Este inadmisibil ca sa ramâna în postul de ministru de finanțe'', a declarat premierul social democrat, într-o conferința de presa.

În urma legislativelor din 2013, , condus…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afacerea anului in domeniul agro-trading se incheie in Romania!

15:15, 11.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a aprobat tranzactia prin care Agrofert din Cehia, detinut de fostul premier ceh Andrej Babis, preia pachetul majoritar de la traderul de cereale East Grain din judetul Cluj, potrivit unui comunicat al CE. „CE a aprobat, in temeiul Regulamentului UE privind fuziunile economice,…

Afacerea anului pe piața cerealelor se intampla in Romania - Un fost premier ceh preia o companie din Cluj

08:40, 11.05.2024 - Comisia Europeana a aprobat tranzactia dintre Agrofert din Cehia, detinut de fostul premier ceh Andrej Babis, si traderul de cereale East Grain din judetul Cluj, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene, relateaza Ziarul Financiar.

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Marcel Bolos, anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie

17:45, 28.03.2024 - Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a anunțat ca Guvernul a dezbatut o serie de masuri cu caracter social. A facut si un anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie.

Alegeri parlamentare in Marea Britanie: сe a dat de ințeles ministrul de Finanțe

10:05, 20.03.2024 - Ministrul britanic al Trezoreriei, Jeremy Hunt, a lasat sa se ințeleaga fara echivoc ca guvernul preconizeaza organizarea de alegeri parlamentare in octombrie. Raspunzind la o intrebare a parlamentarilor din Camera Lorzilor cu privire la calendarul urmatoarei revizuiri a cheltuielilor departamentelor…

Ministrul de externe bulgar a acceptat sa formeze un nou guvern

16:11, 18.03.2024 - Ministrul de externe bulgar, Maria Gabriel, din partea formatiunii GERB de centru-dreapt, a acceptat luni sa formeze un nou guvern in urma demisiei premierului Nikolai Denkov in data de 5 martie. Demisia lui Denkov a lasat cale libera partenerului de coalitie GERB la conducerea guvernului, asa cum fusese…

Guvernul reorganizeaza ANAF. Masurile anunțate de premier și ministrul de Finanțe

12:26, 14.03.2024 - Executivul reorganizeaza activitatea Agenției Naționale de Administrare Fiscala (ANAF), pentru a consolida capacitatea de colectare a veniturilor și pentru combaterea fenomenului de evaziune fiscala.

Decizie in procesul pentru Roșia Montana: Romania are o strategie de negociere a despagubirilor, dar n-o poate comunica

13:30, 07.03.2024 - Decizie in procesul pentru Roșia Montana: Romania are o strategie de negociere a despagubirilor, dar n-o poate comunica Decizia in procesul pentru Roșia Montana urmeaza sa fie comunicata Guvernului, dar intre timp, ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, susține ca Romania are o strategie de negociere a…


Ce parere ai despre aceasta stire?