Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceban a transmis un mesaj de felicitare angajaților din domeniul gospodăriei comunale

Publicat:

Primarul capitalei, a venit cu un mesaj pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei profesionale a lucratorilor din domeniul gospodariei comunale. Acesta a menționat ca in fiecare zi este un volum enorm de munca pentru menținerea curațeniei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ion Ceban, mesaj de felicitare de Paște: „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna”

11:35, 05.05.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare, de Paște. „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna. Lumina Paștelui sa va deschida inimile spre credinta si iertare”, a menționat edilul, intr-o postare pe rețele.

Nicusor Dan si Dreapta Unita au depus candidaturile la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

20:25, 25.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alaturi de liderii Aliantei Dreapta Unita, care au depus lista de candidati pentru Consiliul General.

Actiune de plantare de copaci la Cumpana. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gaju (VIDEO)

15:25, 15.04.2024 - Cu mic, cu mare, locuitorii din comuna Cumpana, judetul Constanta sunt asteptati sambata, 20 aprilie 2024, sa planteze pentru un viitor verde, alaturi de Planteaza in Romania "Ne aflam acasa la noi la Cumpana, pe Soseaua Strajei acolo unde in anul 2009 impreuna cu multi oameni inimosi, voluntari nu…

Xi Jinping, mesaj de felicitare transmis președintelui Republicii Malta

17:41, 04.04.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, a trimis un mesaj președintelui Republicii Malta, Myriam Spiteri Debono, cu ocazia preluarii funcției. In mesaj, Xi a aratat ca de-a lungul celor 52 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice China-Malta, cele doua țari au insistat pe respectul reciproc și tratarea…

Marcel Ciolacu face anunțul zilei: Specialiștii care au caștigat procesul Roșia Montana sunt chemați la Guvern

21:25, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.Iata anunțul premierului"Voi invita la Guvern intreaga echipa…

Știri Constanta: Ce mesaj a transmis Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, cu ocazia zilei de Dragobete

14:10, 24.02.2024 - Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, a transmis un mesaj incarcat de caldura si intelegere in aceasta zi deosebita. Sub semnul Dragobetelui, sarbatoarea iubirii si tineretii, cuvintele sale incurajeaza comunitatea sa celebreze legaturile frumoase si sa aduca lumina in vietile celor din jur.Iata mesajul…

Președintele SUA și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”

23:35, 12.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”. Biden a devenit activ pe rețeaua de socializare deși aplicația a fost interzisa pe majoritatea dispozitivelor guvernamentale SUA din motive de securitate.

Radu Valcan, sarbatoritul zilei de azi! Ce mesaj i-a transmis soția sa, Adela Popescu: "E mai ceva ca..." / FOTO

13:45, 08.02.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Radu Valcan. Astazi, pe 8 februarie 2024, prezentatorul TV implinește 47 de ani. Soția sa a fost cea care i-a facut urari inca din primele ore ale zilei. Ce i-a transmis Adela Popescu tatalui copilului ei intr-o zi atat de speciala.


Ce parere ai despre aceasta stire?