Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de muşeţel poate lupta cu succes împotriva cancerului

Publicat:

Expertii de la Universitatea de au descoperit ca apigenina poate bloca abilitatea celulelor canceroase de la san de a trai mai mult decat celulele normale, oprind raspandirea lor si facandu-le mai sensibile la tratamentul medicamentos.

Ceaiul de musetel, patrunjelul si telina sunt cele mai abundente surse de apigenina, dar ea se mai gaseste in multe alte fructe si legume din dieta mediteraneana.

Apigenina, care functioneaza si ca anti-inflamator, functioneaza intr-o modalitate care sugereaza ca si alti nutrienti ar putea avea efecte similare in indepartarea cancerului.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Fabulos! Oamenii de știința au descoperit o planeta pufoasa, atat de ușoara, ca ar putea pluti pe apa!

22:20, 15.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit o planeta „pufoasa”, atat de ușoara incat ar pluti pe apa. Planeta este mult mai mare decat Jupiter. Cercetatorii o studiaza și spun ca astfel ar putea ințelege modul in care se formeaza și evolueaza planetele.

Inteligența artificiala intra in lupta impotriva cancerului: o noua era in terapia celulara

09:15, 09.05.2024 - Intr-o epoca in care tehnologiile emergente redefinește tratamentele medicale, o descoperire remarcabila ar putea schimba fundamental modul in care abordam cancerul. Cercetatorii de la Centrul Internațional pentru Cancer Ludwig au dezvoltat un instrument bazat pe inteligența artificiala (IA) revoluționar,…

Chipul unei femei care a trait acum 75.000 de ani, reconstituit. Noi descoperiri despre oamenii de Neanderthal

14:55, 02.05.2024 - Un grup de oameni de știința a reconstituit chipul unei femei neanderthaliene care a trait acum 75.000 de ani, relateaza BBC, care apreciaza ca este vorba de o realizare „remarcabila”.Reconstrucția a inceput de la ramașițele sfaramate ale craniului femeii, ale carui oase erau atat de moi in momentul…

Revoluție in tratamentul cancerului: imunoterapia devine mai sigura și mai eficienta

16:05, 29.04.2024 - Cercetatorii de la Virginia Tech au descoperit o metoda inovatoare in lupta impotriva cancerului: activarea celulelor imunitare pentru a ataca celulele canceroase, folosind citokinele. Aceasta abordare promite sa ofere un tratament mai precis și mai eficient, fara efecte secundare majore.

Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara.

09:45, 03.04.2024 - Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Inovația romaneasca in lupta impotriva cancerului: soft dezvoltat la Cluj, testat cu succes in 12 clinici din țara. Soluție avansata bazata pe inteligența artificiala creata la Cluj, care…

Pas important in lupta impotriva HIV - S-a reușit sa eliminarea HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR

14:40, 20.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Amsterdam a reușit sa elimine HIV din celulele infectate folosind tehnologia de editare genomica CRISPR. CRISPR acționeaza ca o "foarfeca moleculara" care taie ADN-ul virusului HIV, eliminand parțile "rele", potrivit news.ro Speranța este ca, in cele…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…


Ce parere ai despre aceasta stire?