Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceaiul de coada-calului, ajutor major în procesul de slăbire

Publicat:


Planta miraculoasa si cu numeroase efecte benefice pentru organism, ceaiul de coada calului este ideal pentru afectiuni precum infectiile intestinale. Cu un puternic efect antioxidant, are actiune usor diuretica, proprietati analgezice si functioneaza ca un antiinflamator perfect.Consumat periodic, ceaiul de coada calului reduce riscul aparitiilor problemelor ficatutului si este bun pentru diabetici.

Ceaiul de coada-calului, beneficii majore pentru organism:
Are propietati antioxidante si antimicrobiene. Extractele apoase (infuziile) si cele alcoolice din coada-calului sunt…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

Instrumente eficiente de cautare a unui loc de munca: simplificare și ajutor in procesul de angajare (P)

16:15, 12.04.2024 - Instrumente eficiente de cautare a unui loc de munca: simplificare și ajutor in procesul de angajare (P) Daca ai fost vreodata in cautarea unui loc de munca, știi foarte bine ca acest proces poate fi de multe ori dificil și frustrant. Fie ca te intereseaza locuri de munca in Alba Iulia sau in alte orașe…

CEAIUL DE TEI Ceaiul de tei elimina retenția de apa din organism

10:50, 06.04.2024 - Din vechime sunt recunoscute calitatile terapeutice ale florilor de tei. Ceaiul de tei este eficient in tratarea incontinentei urinare si previne formarea pietrelor la rinichi. The post CEAIUL DE TEI Ceaiul de tei elimina retenția de apa din organism first appeared on Informatia Zilei .

Curtea de Apel Constanta, asteptata sa se pronunte in procesul pentru terenul de la Cazino Sud

17:11, 11.03.2024 - Curtea de Apel a judecat apelurile declarate in cauza de avocatii CLC si cei ai municipiului si au anuntat ca verdictul va fi pronuntat pe 12 martie 2024.Municipalitatea, Apele Romane, dar si compania privata Mehmetoglu SRL asteapta maine, 12 martie 2024, pronuntarea hotararii Curtii de Apel in procesul…

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Cat de benefic este usturoiul verde pentru organism. Ce boli poate sa vindece, daca il consumi regulat

11:16, 23.02.2024 - Usturoiul verde face parte din multe preparate delicioase, mai ales cand este gatit in restaurante. Acest aliment poate fi consumat și in stare pura, iar beneficiile sunt incredibile. Poate fa vindece o mulțime de boli, in cazul in care este consumat regulat. Iata la ce te ajuta.

Planta care ajuta la creșterea imunitații, dar care poate fi și daunatoare pentru organism. Lidia Fecioru: "Parazitii se bucura cel mai mult cand o luam"

21:25, 03.02.2024 - Mulți romani iau ca supliment alimentar, pentru o sanatate mai buna, o planta foarte cunoscuta. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune insa ca, in anumite situații, acesta poate face mai mult rau decat bine.

Ceaiul despre care s-a descoperit ca iți hranește creierul. Specialiștii il considera un ajutor miraculos pentru memorie buna

08:50, 02.02.2024 - Ceaiurile sunt foarte benefice pentru sanatatea tuturor organelor, motiv pentru care tot ce trebuie sa faci este sa afli ce trebuie sa consumi pentru problemele pe care le ai. Un ceai care conține un supliment miraculos este foarte benefic pentru sanatatea creierului și imbunatațirea memoriei.


Ce parere ai despre aceasta stire?