Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai lipsită de stil apariție! Tallia Storm, întruchiparea kitschului pe covorul roșu

Publicat:

Are 23 de ani și suficient timp la dispoziție ca sa iși imbunatațeasca stilul vestimentar. Vedeta britanica a fost intruchiparea prostului gust pe covorul roșu la premiera filmului : A .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Crina Abrudan, apariție de senzație la sala. Vedeta arata senzațional la 46 de ani

15:56, 08.03.2024 - Crina Abrudan a ajuns la frumoasa varsta de 46 de ani, dar are o un corp de invidiat. Chiar daca are un program incarcat, nu rateaza niciodata antrenamentele de la sala și are o dieta echilibrata. Cum se menține in forma Crina Abrudan Crina Abrudan este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare…

Apariție spectaculoasa la premiera fimului in care joaca Anamaria Prodan! Familia lui Ronald Gavril i-a fost alaturi vedetei! Imagini exclusive cu mama, sora și nepoții boxerului / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Anamaria Prodan a trait momente de vis la premiera filmului in care joaca. Vedeta a fost susținuta atat de Ronald Gavril, cat și de intreaga familie a lui. Mama, sora și nepoții boxerului au fost prezenți și au aplaudat-o pe Anamaria Prodan! Imagini exclusive cu intreaga familie a boxerului!


Ce parere ai despre aceasta stire?