Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bună maioneză de post. Ingredientul care îi dă un gust desăvârșit

Publicat:

Maioneza de post se poate folosi in mai multe rețete, insa avem nevoie de alimente vegetariene sau vegane. Ele vor face ca sosul sa fie unul delicios și nu va trebui sa folosești oua, deoarece se pot inlocui cu alte ingrediente delicioase.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Salata greceasca de cartofi pentru post. Ingredientul aromat cu care sa inlocuiești maioneza

13:40, 02.04.2024 - Aceasta rețeta de salata greceasca de cartofi pentru post va fi, fara doar și poate, un rasfaț pentru papilele gustative, un preparat pe care il poți savura fara sa incalci niciuna dintre restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine. Afla, din randurile de mai jos,…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…

Cum faci maioneza de post. Ingredientul care inlocuieste cu mare succes ouale, totul e gata in cateva minute

12:35, 16.03.2024 - Știi ca ai preparat corect maioneza cand compoziția se desprinde in valuri mari de pe tel sau instrumentul folosit la mixarea ingredientelor. In materialul de astazi, iți explicam cum sa faci maioneza de post in doar cateva minute. Cu ce sa inlocuiești ouale din sosul aromat. Maioneza de post. Secretele…

Nu mai pune ulei in cozonac, il intareste! Ingredientul care il face pufos ca un nor, nu este vorba despre unt

11:00, 06.03.2024 - Deși aceasta practica este larg raspandita in randul gospodinelor, cofetarii nu o recomanda. Nu adauga ulei de floarea-soarelui in aluatul pentru cozonac, fiindca nu face altceva decat sa il intareasca. Pentru ca preparatul sa iasa pufos, este bine sa adaugi alt produs. In loc de uleiul de floarea-soarelui,…

Ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa. Ce trebuie sa adaugi in compoziție ca sa obții un sos cu mai puține calorii

21:10, 16.02.2024 - Pe internet exista o mulțime de rețete pe care le poți folosi pentru a prepara un sos perfect de maioneza. Pentru ca se numara printre sosurile folosite in multe dintre preparate, trebuie sa ții cont de cateva trucuri. Iata care este ingredientul care face maioneza de casa mai pufoasa! Ce trebuie sa…

Maioneza fara ulei. Are de 5 ori mai putine calorii, ingredientul care o face pufoasa

20:05, 16.02.2024 - In general, maioneza este o emulsie de galbenuș de ou și ulei. In materialul de astazi, iți vom arata cum poți sa transformi preparatul intr-o magie culinara cu ajutorul rețetei Cristinei Șișcanu Ionescu. Se folosește un ingredient special, ce face sosul pufos. Cum trebuie sa procedezi. Cum poți prepara…

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cantat live in Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și Misha Miller

18:16, 15.02.2024 - Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispoziție, un duș rece. Pentru alții, sunt cateva ore de somn in plus. Iar pentru toata lumea: multa muzica buna! Virgin Radio Romania Breakfast iți coloreaza diminețile cu un shot de energie, buna dispoziție…

Ingredientul pe care trebuie sa-l pui in apa cand fierbi legumele. Detaliul care da un gust desavarșit ciorbelor 

11:15, 07.02.2024 - Legumele sunt un adevarat curcubeu in stare proaspata, fiind pline de culori puternice. Totuși, atunci cand sunt gatite, tind sa-și piarda aspectul.In acest caz, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui in parctica un truc de bucatarie. Iata ce trebuie sa faci ca legumele sa nu-și mai piarda culorile…


Ce parere ai despre aceasta stire?