Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai bună clasare pentru Gyenes. Vezi locul!

Publicat:

a obținut miercuri cea mai buna clasare de pana acum in 2020, la secțiunea moto. Romanul a incheiat pe locul 14 etapa a zecea, desfașurata intre Haradh și Shubaytah, in , relateaza HotNews. Din cauza condițiilor meteorologice (vant puternic), proba speciala a fost oprita dupa 345 km (avea 534 km).Etapa a zecea a fost caștigata de spaniolul (Honda), cronometrat cu timpul de 2 h 11 ...

Citeste articolul mai departe pe cugetliber.ro…  

Sursa articol: cugetliber.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog FCSB - Farul Constanța, in etapa 7 din play-off-ul SuperLiga / Meci de titlu pe Arena Naționala

20:00, 27.04.2024 - FCSB și Farul Constanța se intalnesc in cel mai important meci al etapei cu numarul 7 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Gruparea roș-albastra are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a deveni noua campioana a Romaniei. Meciul este transmis in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Max Verstappen va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1

10:35, 06.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Japoniei, a patra etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, conform news.ro.Olandezul a fost in pole position si la primele trei curse ale sezonului, in Bahrain, Arabia Saudita si Australia.

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Vineri, Premier GSP cu romanul care a lucrat la Chelsea » Analizam situația „albaștrilor” și etapa din Anglia

19:36, 28.03.2024 - Premier GSP, emisiunea Gazetei dedicata fotbalului englez, revine vineri, ora 14:00. Pauza pricinuita de meciurile internaționale a ajuns la final, iar echipele din Anglia tureaza motoarele inaintea etapei 30 din acest sezon. Una dintre formațiile cu rezultate sub așteptari in actuala stagiune este…

LiveBlog CFR Cluj - Universitatea Craiova, in etapa 1 din play-off-ul SuperLiga

19:36, 16.03.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa a play-off-ului SuperLiga Romaniei. Ambele formații au șanse sa caștige titlul, iar o victorie este imperativa pentru ambele formații. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBLOG CFR Cluj - Rapid București, in etapa 25 din SuperLiga

20:31, 10.02.2024 - ​CFR Cluj și Rapid București, echipe aflate la egalitate de puncte in clasament, se dueleaza in etapa a 25-a din SuperLiga Romaniei. Meciul de pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu este transmis in format LiveBLOG pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?