Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să știm despre nutrienții din pește și fructe de mare

Publicat:

Asociația Pro Consumatori (APC) a achiziționat mai multe tipuri de semipreparate din pește și fructe de mare în vederea realizarii unui studiu privind calitatea acestora.

Studiul a fost realizat de catre o echipa de experți ai APC, coordonați de catre conf. univ. dr. . La realizarea acestui studiu s-au avut în vedere urmatoarele obiective:

1.Analiza ingredientelor folosite la fabricarea acestui tip de produs pentru prezentarea unor puncte de vedere.

2.Analiza informațiilor nutriționale.

3.Identificarea aditivilor alimentari utilizați în compoziția…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

TEST IQ | Descopera pensula din imagine in doar 10 secunde. Aceasta descoperire spune multe despre tine

22:10, 25.04.2024 - Provocarea testului IQAstazi, te invitam sa participi la un test de IQ care solicita o observație deosebita. Iți oferim o imagine in care este ascunsa o pensula și ai la dispoziție doar 10 secunde pentru a o localiza. Acest test iși propune sa evalueze rapiditatea cu care poți identifica detalii subtile…

7 din 10 romani sunt conștienți ca numarul accidentelor rutiere și valoarea despagubirilor platite in baza polițelor RCA influențeaza costul acestor polițe

14:25, 16.04.2024 - Aproape 7 din 10 șoferi romani sunt conștienți ca numarul accidentelor rutiere și valoarea despagubirilor platite in baza polițelor RCA influențeaza costul acestor polițe. Aceasta este una dintre concluziile celui mai recent studiu privind percepția romanilor fața de asigurarile auto realizat de IRES…

Alimente care imbunatațesc și alimente care scad calitatea somnului

00:26, 04.04.2024 - Sunt alimente, respectiv cele care conțin triptofan, care ne ajuta sa avem un somn odihnitor. Dimpotriva, sunt alimente pe care ar trebui sa le evitam la cina cum sunt: cartofii prajiți, preparatele din carne roșie, dulciurile… Ce este triptofanul Triptofanul este un aminoacid care ajuta la imbunatațirea…

Respiram un aer din ce in ce mai otravit. Cele mai poluate zone

19:45, 29.03.2024 - Cele mai poluate zone Doar 5% dintre țari indeplinesc recomandarile OMS pentru poluarea aerului cu particule fine. Bangladesh, Pakistan și India depașesc de peste 10 ori concentrația maxima anuala de PM2,5 stabilita de Organizația Mondiala a Sanatații, scrie El Pais . Șapte dintre cele 127 de țari analizate…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Autostrada Nordului, care include și porțiunea Bistrița –Vatra Dornei, intarziata de studiul de fezabilitate

13:50, 18.03.2024 - Lotul 2 al Autostrazii Nordului, care include porțiunea Bistrița-Vatra Dornei, ar fi intarziat de studiul de fezabilitate. Situația ar fi determinat Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere sa ceara penalitați in valoare de 275.000 de lei. Potrivit portalului arenaconstruct.ro, lotul…

In sfarsit! A inceput distribuirea cornului, laptelui si marului in scolile din Dolj

05:10, 15.03.2024 - Dupa patru luni si jumatate de cand a fost scos la licitatie contractul pentru furnizarea si distribuirea merelor, laptelui și produselor lactate, dar si produselor de panificație in scolile primare, gimnaziale si in gradinitele din judetul nostru, CJ a Dolj a desemnat, in sfarsit, firmele castigatoare.…

Peste 1.500 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale și energie electrica, identificate in 2023

11:25, 22.02.2024 - Numarul de cazuri este mai mare cu aproape 40% fața de 2022; Valoarea estimata a prejudiciului se ridica la peste 11,7 milioane de lei; Improvizațiile in scop de frauda pot afecta atat siguranța consumatorilor și a bunurilor acestora, cat și calitatea serviciului de distribuție. Inspecția energetica,…


Ce parere ai despre aceasta stire?