Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să pui în must, ca să nu fermenteze repede. Doar bunicii știu acest truc

Publicat:

Ce trebuie sa pui in must, ca sa nu fermenteze prea repedeMustul rezulta dintr-un proces de fermentare ce nu trebuie sa țina prea mult. Pentru a-l face perfect gospodarii apeleaza la mai multe trucuri prin care se asigura ca aceasta bautura parfumata iese perfecta. Ei bine, conservarea este foarte importanta, așa ca mulți dintre gospodari aleg sa puna o pastila de aspirina in must pe care o dizolva. Ulterior bautura se pune la fiert timp de aproximativ 5 minute. O alta varianta la fel de eficienta este folosirea hreanului. Nici aici nu este ceva complicat, caci tot ce trebuie sa faceți este sa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Retete de supa de morcovi

14:00, 13.05.2024 - Supa de morcovi este un preparat delicios, plin de nutrienți și ușor de facut, chiar daca nu ești vreun bucatar expert. Descopera unele dintre cele mai apreciate rețete de supa de morcovi din care sa te inspiri.De ce este buna supa de morcovi - beneficiiSupele de morcovi pot fi o modalitate delicioasa…

Ce se intampla in corpul tau daca mananci roșii in fiecare zi: beneficii și contraindicații

17:00, 08.05.2024 - Roșiile sunt sunt bogate in vitamine, minerale și antioxidanți, care pot juca un rol in reducerea riscului de apariție a anumitor boli, precum și in susținerea sanatații digestive și a pielii tale.Ce se intampla in corpul tau daca mananci roșii in fiecare ziExista multe modalitați prin care poți adauga…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Doua motive pentru care este indicat sa inlocuiești cafeaua cu ceaiul negru. Beneficiile asupra organismului sunt uimitoare

15:00, 13.03.2024 - Hidrateaza organismul, are efecte antioxidante și susține sanatatea oaselor și este considerat a fi chiar mai sanatos decat cafeaua. Iata care sunt beneficiile pe care le poți avea daca și tu bei, in mode regulat, ceai negru!Are proprietați antioxidanteCeaiul negru conține antioxidanți benefici pentru…

Beneficiile sucului de Aloe Vera. Nu mulți știu faptul ca poate ajuta la controlul glicemiei

17:56, 06.03.2024 - Aloe Vera este cunoscuta pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații intregului organism, insa nu mulți știu despre cat de relevant este sucul obținut din aceasta planta in controlarea nivelului de glicemie.

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?