Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie sa faci ca sa nu ti se mai lipeasca aluatul de clatite de tigaie!

Publicat:

Probabil ca nu exista persoana care sa nu savureze o portie de clatite umplute cu dulceata sau crema de ciocolata. Foarte multa lume evita insa sa le faca acasa din cauza ca se lipesc. Exista insa un truc simplu si eficient care rezolva aceasta problema. O compozitie clasica pentru clatite este formata din urmatoarele ingrediente: – 500 mililitri de lapte – 250 grame faina – 3 oua – 2 linguri de zahar – 250 ml apa minerala – o jumatate de lingurita de sare. Ingredientul cheie care face ca aceasta compozitie sa nu se lipeasca este amidonul de cartofi. Pune la cele de mai sus 6 linguri de amidon…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paste carbonara, dupa rețeta lui Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care le transforma intr-un deliciu

18:50, 20.05.2024 - Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucatari din Romania, iar preparatele sale se numara printre cele mai bune. Mulți oameni au inceput sa il indrageasca dupa ce au vazut cum iși conducea echipele in show-urile culinare la care a participat, dar și datorita priceperii sale in bucatarie.nele…

Cu ce poți inlocui oul in rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la indemana tuturor

12:15, 19.04.2024 - Cu toate acestea, exista numeroase alternative care pot inlocui ouale in rețete, fara a compromite textura sau gustul preparatelor. Aceste substituenți nu numai ca sunt eficienți, dar adauga adesea și valoare nutritiva suplimentara mancarurilor.Iata cateva dintre cele mai populare și eficiente opțiuni…

Ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post. Ingredientul care le transforma intr-un deliciu

18:25, 18.04.2024 - Este binecunoscut faptul ca in Moldova mancarea este delicioasa, atat cea de post, cat și cea de dulce. Daca te intrebi ce pun gospodinele din Moldova in aluatul gogoșilor de post, atunci trebuie sa le cunoști secretul ca sa poți recrea aceasta rețeta delicioasa de post. Gogoșile iți vor ieși pufoase,…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul

13:50, 12.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin.…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Supa uimitoare care incetinește imbatranirea. Ingredientul secret pe care trebuie sa-l adaugi neaparat

16:30, 12.03.2024 - Iți prezentam in randurile de mai jos o rețeta pe care oricine trebuie sa o cunoasca. Este vorba despre o supa care incetinește imbatranirea și te menține tanar o perioada mai indelungata, datorita fibrelor, dar și unui ingredient secret. Iata despre ce este vorba!

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?