Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce trebuie să adaugi în apa în care se fierb sarmalele. Secretul pe care trebuie să îl știe orice gospodină ca preparatul să nu se mai sfărâme

Publicat:

Ne aflam pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru sarbatorile de iarna din acest an, iar gospodinele și-au cumparat cele necesare pentru a prepara bucațele, care mai de care mai alese, pentru masa de Craciun și de Revelion din 2023! Și, pentru ca sarmalele se numara printre bucațele care nu lipsesc de pe masa de sarbatori in aceasta perioada, gospodinele și-au pregatit deja rețetele pentru cel mai reușit preparat. Iata, insa, ce trebuie sa pui in apa in care fierb sarmalele pentru ca acestea sa nu se mai faramițeze!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin. Condimentul special pe care il folosesc

14:30, 29.04.2024 - Daca ai mancat vreodata ciorba de miel facuta de ardeleni, atunci știi ca aceasta are un gust deosebit, pe care nu il gasești altundeva in Romania. Dar ce pun gospodinele din Ardeal in ciorba de miel pentru un gust divin? Secretul este unul bine pastrat, iar acest fel de mancare este emblematic pentru…

Ce se intampla cu mancarea ramasa la all inclusive. Dezvaluirile unui bucatar-sef care o sa te puna pe ganduri

00:00, 12.04.2024 - Regimul "All Inclusive" a devenit foarte popular de ceva timp, multe persoane optand pentru acesta atunci cand merg in vacante, la odihna. Insa tot mai multe detalii ies la iveala despre ce se intampla cu adevarat in bucataria hotelurilor "All Inclusive".Un bucatar sef din cadrul unui hotel de cinci…

Principalul motor al economiei da semne de avarie

10:50, 19.03.2024 - Comerțul cu amanuntul da primele semne de criza, pe fondul efectelor inflației și a creșterii taxelor. Scaderea puterii de cumparare și accentuarea problemelor pe lanțurile de aprovizionare, ca urmare a masurilor de plafonare la energie, gaze și alimente de baza, risca sa duca Romania spre un al doilea…

Secretul croaților pentru cele mai bune sarmale. Ingredientele surpriza pe care le folosesc in preparat

14:10, 29.02.2024 - Gospodinele din Croația pregatesc sarmale intr-un mod cu totul deosebit. Sigur nu știai trucul pus in aplicare de acestea pentru a da savoare preparatului. Lamaia, scorțișoara și alunele sunt ingrediente ce trebuie neaparat folosite, daca vrei sa te bucuri de sarmale cu totul speciale. Sarmalele nu…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Cristian Niculescu Țagarlaș, in Ucraina: In Herson am fost martor la devastarea completa a zonelor afectate de razbo

08:56, 24.02.2024 - Maramureșeanul Cristian Niculescu Țagarlaș iși continua vizita in Ucraina, fiind martor la distrugerile provocate de acest razboi care dureaza deja de doi ani și nimeni nu poate spune cat va mai dura și cate vieți vor mai fi pierdute. „Imi continui vizita in Ucraina, pe front, in Herson, unde am fost…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…

Secretul mucenicilor moldovenești. Gustul va fi savuros, ce ingrediente folosesc gospodinele din Moldova

19:41, 19.02.2024 - Mucenicii preparați dupa rețeta moldoveneasca sunt pur și simplu savuroși. Afla in randurile de mai jos cum trebuie sa pregatești desertul pentru sarbatoarea Sfinților 40 de Mucenici. Care sunt ingredientele folosite de gospodinele din nordul țarii și care este modul de preparare. In fiecare an, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?