Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce tip de pește se mănâncă, de fapt, de Revelion. Tradiția de la care românii nu se abat

Publicat:

dintre Ani, romanii se ingramadesc sa respecte tot felul de tradiții și obiceiuri, in speranța ca vor avea parte de noroc in cariera, iubire și pe plan financiar in . Se spune ca, in Noaptea de Revelion, trebuie sa mananci pește ca sa ai noroc in anul ce urmeaza, insa ce tip de pește este cel mai potrivit pentru masa festiva? Afla din randurile de mai jos. Ce fel de pește se consuma la masa de tradiția populara autohtona, in Noaptea dintre Ani, romanii obișnuiesc sa puna pe masa festiva alimente precum peștele, rodiile, strugurii și carnea de gasca, preparate…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Pericol cu pestele din magazine, inainte de Florii 2024! Ce au descoperit inspectorii sanitari

09:20, 27.04.2024 - Duminica, 28 aprilie, este dezlegare la peste, de Florii 2024. Romanii care tin post au plecat la cumparaturi de peste si de produse din peste. Dar inspectorii sanitari trag semnalul de alarma! Ei au gasit peste tinut in vitrine ruginite si pline de praf in magazinele alimentare din mai multe orase…

Horoscopul saptamanii 29 aprilie - 5 mai. Astrele sunt puse pe șotii. Aproape toate zodiile se vor vedea nevoite sa se adapteze in fața schimbarii

21:40, 25.04.2024 - La inceput, mulți se vor simți copleșiți de necunoscut și se vor teme de schimbare, dar vor descoperi ca lumina din sufletul lor ii va ghida catre reușita. Este un moment de transformare și evoluție pentru fiecare zodie, iar cumva, acest intuneric al necunoscutului ii va ajuta sa iși descopere adevarata…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Cuplul din Italia care a incins ringul de dans la Romanii au talent sezonul 14. Mihai Bobonete a fost fascinat. „Daca nu se intampla asta, totul se termina”

22:20, 15.03.2024 - Silvia și Andreea vin din localitatea Grignasco, Italia și au facut spectacol in aceasta seara la Romanii au talent, sezonul 14, cu un moment plin de pasiune, care a ridicat juriul in picioare.De la primii pași pe care ii fac pe scena, iți dai seama ca ai in fața ta doi profesioniști. Silvia și Andrea…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

Pestele care este mai sanatos ca somonul, dar de cel putin 10 ori mai ieftin. Romanii il consumau in cantitati mari inainte

20:46, 01.03.2024 - In ciuda faptului ca este un rasfaț pentru papilele gustative, nu este considerat un preparat „de soi”. Specialiștii contrazic tot ce credeam pana acum. Afla, din randurile de mai jos, care este peștele care este mai sanatos ca somonul, dar de cel putin 10 ori mai ieftin. In trecut, era consumat in…

Franța și Austria sunt cei mai mari clienți: Alimentul pe care romanii il vand cu 600 de lei kilogramul

04:05, 02.02.2024 - Romania a dat lovitura in Franța și Austria, acolo unde un produs romaneasc se vinde ca paina calda, la un preț destul de piperat. Amatori de gusturi fine, francezii și austriecii se inghesuie sa cumpere alimentul care e o delicatesa și in bucataria din Italia!Producatorii de hribi dezvaluie ca peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?