Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce sexy au fost Laura Cosoi și Carmen Brumă la un eveniment! | FOTO

Publicat:

Vesele și zambitoare, cat și Carmen au facut furori cu simpla prezența și au starnit invidii printre celelalte participante la eveniment. Atat Laura cat și Carmen au optat pentru doua ținute casuel care aveau menirea sa le puna corpul in evidența. Și au reușit sa se faca remarcate.

Niciuna nu a sosit la petrecere impreuna cu iubitul ei și au preferat sa vina singure. Cel mai probabil, se pregatea de emisiune, in timp ce Cosmin, iubitul Laurei, și-a dat seama ca este genul de eveniment dedicat in toalitate reprezentantelor sexului frumos.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Badea a descoperit cea mai usoara varianta de a slabi. Iubitul lui Carmen Bruma nu e de acord cu dietele: „Habar n-au caloriile cat e ceasul”

19:46, 20.03.2024 - Mircea Badea este una dintre cele mai cunoscute vedete din Romania. Este un personaj controversat, care spune mereu lucrurilor pe nume și nu are nicio reținere. De data aceasta, iubitul lui Carmen Bruma a dezvaluit cea mai buna varianta de slabit și a explicat de ce nu e de acord cu dietele. Mircea…

Afacerea de succes a lui Carmen Bruma! Vinde cu succes propriile secrete de frumusețe. La 46 de ani se menține in forma maxima!

13:56, 23.02.2024 - Carmen Bruma se intoarce pe micile ecrane incepand cu acest weekend. MediCOOL (Antena 1), este emisiunea sa și a doctorului Mihail Pautov. Vedeta de televiziune aproape neschimbata in ultimii 20 de ani, grație sportului, disciplinei sale și regulilor sub care iși conduce viața, experiența sa de a avea…

De ce Carmen Bruma refuza sa se afișeze sau sa vorbeasca despre Mircea Badea. Formeaza un cuplu de peste 25 de ani

12:20, 22.02.2024 - Carmen Bruma și Mircea Badea formeaza un cuplu de mai bine de 25 de ani. Cu toate ca au o relație de foarte mult timp și sunt persoane publice, cei doi prefera sa stea departe de ochii lumii. Iata de ce au luat aceasta decizie!

FOTO| Premii peste premii, la Alba Mall. Eveniment in premiera, la primul Centru Comercial din Cealalta Capitala

11:45, 14.02.2024 - “La cat la suta din PIB e valoarea premiului și mai ales la cat de distractiva poate sa fie o bicicleta tandem, a meritat sa dai la pompa mica pentru premiul cel mare. Au fost concurenți inclusiv din Sibiu, chiar și sportivi cu rezultate excepționale, Miruna Mada campioana balcanica la Ciclo-Cross.…


Ce parere ai despre aceasta stire?