Ce se întâmplă dacă torni albuș de ou pe fotoliul de piele. Truc genial pentru curățenia acasă
Publicat:Ouale nu sunt bune doar pentru micul dejun. Sunt cunoscute proprietațile geniale ale albușurilor pentru curațarea diverselor suprafețe sau chiar pentru maștile de fața facute acasa. Cuprins: De ce sa folosești albuș de ou pe fotoliul de piele Cum cureți mobilierul de piele cu albuș de ou Intrebuințari neobișnuite ale oualor Produs de infrumusețare Lipici Hrana pentru plante Produs de curațare ecologic Bijuterii oxidate De ce sa folosești albuș de ou pe fotoliul de piele De asemenea, galbenușul este folosit in maștile de par pentru hidratare și hranire. Totuși, știai ce se intampla daca torni…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Dieta pentru sanatate. Pseudocereala care incepe sa revina in centrul atenției, dupa zeci de ani in care a fost ignorata
16:10, 10.05.2024 - Hrișca este vanduta fie cruda, fie prajita și poate fi macinata pentru a obține faina de hrișca, din care se pot prepara taiței sau chiar paine.Hrișca nu are gluten„Semințele de hrișca nu conțin gluten și sunt o alternativa excelența la cerealele pe baza de gluten”, spune nutriționistul Maz Packham.…
Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente
11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…
Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu
08:56, 08.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…
Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu
16:20, 07.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…
Ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște. Top 4 retete in care sa le folosesti
11:55, 07.05.2024 - Se spune ca ouale vopsite in Joia Sfanta sunt bune pana la Inalțare, dar asta inseamna mai mult de o luna de zile. Daca te intrebi ce faci cu ouale fierte ramase de la Paște, exista niște soluții și rețete ideale pentru a profita de ele și a nu le arunca. Aceste rețete sunt simple, […] The post Ce faci…
Cand se inroșesc ouale de Paște. Ce se adauga in apa in care fierb ca sa nu crape și sa se decojeasca ușor
10:35, 29.04.2024 - Au mai ramas cateva zile pana cand creștinii vor celebra Paștele, una dintre cele mai mari sarbatori din calendarul ortodox. In aceasta perioada, gospodinele sunt in toi cu pregatirile. De pe masa de Paște nu lipsesc ouale roșii, pasca, drobul de miel și deliciosul cozonac. Cu toate acestea, multe persoane…
Ce trebuie sa pui la radacina trandafirilor, in luna martie, pentru a inflori spectaculos. Trei trucuri magice, la indemana oricui
14:35, 14.03.2024 - Ce sa presari la radacinile trandafirilor in martie pentru flori ca in poveștiIngrijirea corespunzatoare a radacinilor este cheia pentru a avea trandafiri sanatoși și plini de culoare. Iata cateva trucuri simple pe care le poți folosi pentru a asigura o dezvoltare optima a plantelor tale:1. Coji de…
Cum sa bați ouale pentru a unge aluatul deserturilor, inainte de a le da la cuptor. Ce ingredient sa folosești
13:35, 28.02.2024 - Nu folosi apa sau lapte pentru a bate oul cu care trebuie sa ungi deserturile dulci, inainte de a le da la cuptor. Cofetarii experimentați recomanda folosirea unui alt ingredient lichid. Va transforma textura aluatului, precum și aroma finala a preparatului in unele desavarșite. In ce consta secretul.…