Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă când te culci imediat după ce ai mâncat

Publicat:

Oamenii devin somnoroși imediat dupa ce au mancat și nu vor altceva decat sa traga un pui de somn. Dar, dupa cum se dovedește, exact asta ar trebui sa eviți sa faci. Dormitul imediat dupa ce ai mancat poate avea unele consecințe cu adevarat inconfortabile. S-ar putea chiar sa recunoști... The post Ce se intampla cand te culci imediat dupa ce ai mancat appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu adevarat cu oamenii care calatoresc brusc „inapoi in timp”

18:51, 07.06.2024 - In Liverpool, in 1996, un jurnalist a mers pe jos in mod deliberat in fiecare zi de la universitate pana in centrul orașului, pentru ca iși dorea sa experimenteze infamul „Bold Street Time Slip”.

Prima jumatate a somnului reseteaza creierul. Ce se intampla in a doua jumatate

16:45, 12.05.2024 - Oamenii au trei nevoi de baza pentru a supraviețui: hrana, oxigen și somn. Odihna este esențiala pentru ca creierul sa se „organizeze”, ceea ce include fie eliminarea informațiilor nou invațate, fie memorarea pe termen lung.

Barbat din Mureș, in coma la spital dupa ce a confundat un recipient cu pesticide cu o sticla de bere

08:30, 08.05.2024 - Totul a pornit cand barbatul, alaturi de mai mulți prieteni se deplasau cu mașina catre o localitate invecinata.Pe drum, i s-a facut sete și a vrut sa bea o bere. Insa, intr-o clipa de neatenție, barbatul a luat sticla care avea erbicid și a baut din ea. Imediat a inceput sa se simta rau, iar șoferul…

O harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice dezvaluie poluarea galaxiilor: „Se intampla ceva foarte interesant acolo”

18:15, 22.04.2024 - Oamenii de stiinta au creat prima harta de inalta rezolutie a unei explozii galactice de dimensiuni gigantice, care ofera informatii despre modul in care spatiul dintre galaxii este poluat cu substante chimice, informeaza DPA, citata de Agerpres.

Se intampla cu adevarat: Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani. Se schimba rotația Pamantului

15:21, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși. Orele și minutele…

In Gaza infometata, oamenii mai traiesc doar cu Khobiza: Nici macar in razboaiele anterioare n-am mancat așa ceva 

14:01, 26.03.2024 - "Postim cu stomacul gol. Suntem amețiți de foame", spun oamenii din Gaza, care nu mai au nimic de mancare. O femeie povestește ca in timp ce copiii ii cer paine, nu le poate pune pe masa decat o planta despre care spune ca nu o mancasera niciodata pana atunci.

Cosmin Cernat, adevarul despre ce se va intampla in reality-ul Insula de 1 milion. „Daca pațești ceva, poți da brațara cui vrei tu”

13:40, 12.03.2024 - Reality-ul Insula de 1 milion incepe la Kanal D din 16 martie, iar Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, scoate la iveala amanunte mai puțin știute despre ceea ce se va intampla pe parcursul competitiei.Cosmin Cernat a povestit cate puțin din culisele aventurii și a dezvaluit ce pot face concurenții…


Ce parere ai despre aceasta stire?