Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să faci pentru a scăpa de insomnii atunci când ai griji. Tehnicile cele mai simple pe care să le aplici

Publicat:

Te confrunți cu probleme și griji chiar atunci cand pui capul pe perna? Ei bine, gandurile intotdeauna apar atunci cand ești liniștit și de cele mai multe ori cand vrei sa te bagi la somn. Pentru a scapa rapid de aceasta problema, iata ce trebuie sa faci și folosește-te de tehnicile cele mai simple!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul care te scapa de insomnii și iți asigura un somn de 6 - 9 ore pe noapte

12:51, 03.04.2024 - Un somn linștit și lung pe timpul nopții iși asigura o zi de succes. Puțini oameni reușesc sa doarma bine fara sa se trezeasca, din mai multe cauze. Insa, un obicei te va ajuta sa ai un somn mai odihnitor ca niciodata. Iata ce treuie sa faci daca vrei sa fii odinit.

Cainii te scapa de stres și te ajuta sa te concentrezi

14:55, 15.03.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud a demonstrat ca petrecerea timpului cu cainii are efecte benefice semnificative asupra starii mentale a oamenilor. Contribuie la relaxare și la imbunatațirea concentrarii.

Cele 5 plante care te scapa de praful din casa ta. Purifica aerul, trebuie sa le ai in camera de zi

14:05, 08.03.2024 - Cele 5 plante care te scapa de praful din casa ta. Plantele din apartamente pot oferi multe avantaje, pe langa faptul ca infrumusețeaza spațiul, ele au și beneficii practice, intrucat pot menține casa cat mai curata și aerisita. Exista cateva plante de interior care au proprietați purificatoare. In…

Trucuri pentru a scapa de aviofobie – teama de zbor cu avionul. Ce este de evitat și ce nu trebuie sa lipseasca in timpul zborului

22:05, 02.03.2024 - Frica de avion este unul dintre obstacolele pe care le intampina una din cinci persoane care sunt nevoite sa calatoreasca pe distante mari. Tehnicile de relaxare și planificarea in amanunt a calatoriei pot duce la disparitia acestei fobii

Fastingul digital – soluția pentru a scapa de dependența de telefon. Care sunt semnele adicției

22:51, 28.02.2024 - Folosim smartphone-ul pentru a face plați, pentru a ne conecta cu oamenii apropiați, pentru cumparaturi, pentru a gasi o rețeta, pentru a citi, iar lista poate continua la nesfarșit. Cei mai mulți dintre noi stau zilnic peste 7 ore cu telefonul in mana, iar asta inseamna dependența.

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Liber de la judecatori ca sa-și reia activitatea. Patronii stației GPL de la Crevedia scapa de arestul la domiciliu

16:15, 19.02.2024 - Patronii statiei GPL de la Crevedia, Ionut Daniel Doldurea si Cosmin Ionut Stinga, scapa și de arestul la domiciliu. Cei doi vor fi puși sub control judiciar, dupa ce judecatorii le-au admis cererea. Dupa ce, la sfarșitul lunii noiembrie, au fost plasați in arest la domiciliu, patronii statiei GPL de…

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?